Melitta horoszkóp (01.16.-01.22.)

0
402

KOS

(március 21.–április 20.) Annak ellenére, hogy imádsz szervezkedni, a pasid/nőd dolgai felett ne vedd át teljesen az irányítást! Nagyfiú/lány már, maga is mindent el tud intézni. A napokban egy klassz személyt teljesen megbabonázol vonzó kisugárzásoddal. Az első összebújásotok is remekül sikerül, és ahogyan állnak a csillagok, nem is ez lesz az utolsó. Szabad perceidben ne feledd, hogy a szervezet belső hidratálása, azaz a kellő mennyiségű folyadék fogyasztása legalább annyira fontos, mint a krémek használata. A megfelelő mennyiségű víz fogyasztása ugyanis már önmagában is garanciája lehet a rugalmasabb bőrnek.

Bika

(április 21.–május 21.) Szinte sosem hallgatod el a véleményed. Ez egy nagyon szimpatikus, bátor tulajdonság. Arra viszont figyelj, hogyan fogalmazol, különben egy csúnya beszólással megbánthatsz másokat! Utána nem lesz könnyű senkit kiengesztelni. Ha még szingli vagy, minden általad kedvelt, spontán programra mondj igent! Most ráakadhatsz egy érdekes fiúra/lányra. Amikor szépítkezel, ne feledd, hogy a test és arc radírozása meggyorsítja a sejtek újraképződését is! A bőr utána sokkal feszesebb, selymesebb, ragyogóbb, és üdébb lesz.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Sokat gondolsz mostanában egy régi szerelmedre, osztálytársadra, vagy egy volt kollégádra. Nem véletlenül! Hívd fel, hogy mi van most vele! Amennyiben mindketten egyedül vagytok, még bármi is lehet belőle. Komolyabbra is fordulhat a kapcsolatotok, mint egy egyszerű barátság. Hétvégén jót tenne egy kis pihenés, és ha több törődés magaddal. Esténként lazulj egy kicsit! Nő létedre úgy ne feküdj le, hogy nem mosod le a sminkedet! Ha még marad rá energiád, tegyél fel egy laza pakolást, hogy másnap gyönyörű legyél! 

Rák

(06.22.–07.22.) A megérzéseid remekül működnek, ha új fiú, vagy új leányzó kerül a képbe. Ne verd félre a vészharangokat, adj időt magadnak a másik kiismeréséhez! Amennyiben csúnyán viselkedik veled, időben add ki az útját, senkinek nem kellenek az alázgatások! Ha jól megy minden, ragyogásodra mások is felfigyelnek. Nőként kell egy kis készülődős sarok, egy fésülködőasztal, hiszen elég sok időt töltesz a tükör előtt, és azt érdemes kényelemben, sőt, kifejezetten szép környezetben tölteni. A reggeli sminket méltó módon illik feltennünk és este lemosnunk, ehhez pedig igazán nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlnunk.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Akivel randizgatsz, nagyon hasonlít az exedre, és ez elbizonytalanít. Ismerd meg közelebbről, rá fogsz jönni, hogy az előző pasid, vagy barátnőd rossz tulajdonságainak nyoma sincs benne! Ha majd lehetséges, sétáljatok sokat, utazzatok el kettesben valahová! Vigyázzunk a kalória-bevitellel, mert most könnyebben teszünk szert pluszkilókra: erre főként neked, mint Oroszlán energiákkal rendelkezőnek kell figyelni! A napokban könnyen felfázhatsz, igyál sokat, és védd a deréktájékot – egyébként is változékonyabb idő van, mint azt januártól elvárnánk.

Szűz

(08.24.–09.23.)  Egyszerű, laza kapcsolatnak indult, de kezdesz többet érezni a fiú, vagy a lány iránt, akivel találkozgatsz. Nem kell sietni, beszélgessetek sokat és légy őszinte magadhoz! Ha párkapcsolatban élsz, szeretnéd, ha lenne egy közös kisállatotok.  Nos, ez nem megoldhatatlan probléma, szerezzetek be egy édes szőrmókot! Jellemző rád a másokkal való törődés. Magaddal is törődj többet! A szép bőr főként az egészség jele, mivel szervezetünk első védelmi vonala érzékenyen reagál minden apró változásra. Az influenza, a hormonális változások mind befolyásolják bőrünk színét, tapintását. Minden évszakban különleges figyelmet kell fordítani bőrünk egészségének megőrzésére. Most télen a hideg és szennyezett levegő jelenthet veszélyt.

Mérleg

(09.24.–10.23.)Hogy ügyesebben mozogj az üzleti világban, mindennek járj utána, hallgass pénzügyi előadásokat, tájékozódj! Tevékenységed során nem kizárt, hogy belebotlasz egy nagylángú szerelembe. A barátod, barátnőd szeretné, ha élettel telibb lennél, valahogy vidámabb. Ha problémáid vannak, és egyedül nem boldogulsz, kérd ki szakember segítségét! Komfort érzetedet növeli a szép fogsorod. Ezért ne hanyagold el azokat! A fogak épsége, szépsége természetesen nem csupán a szájhigiéné, és a táplálkozás minőségének kérdése, hiszen genetikai adottságaink is befolyásolják, hogy milyen minőségűek és fehérségűek a fogaink. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Egy nálad is határozottabb sráccal, lánnyal hoz össze a sors, akivel egyfolytában versengtek egymással. Mi lenne, ha picit háttérbe vonulnál, és hagynád, hogy ő is oda ülhessen melléd a közös trónra? Nyugi, ettől még nem vagy puding! Ha a munkád miatt zaklatott leszel, ne a környezeteden vezesd le a feszültséget! Otthonodban használj színeket! Ezen a héten a sárga árnyalatai derűs érzést keltenek, anélkül, hogy a teret összenyomnák. A beeső fénysugarakat is barátságossá varázsolják, egyben energiaszintedet is kiegyenlítik.  

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Szereted a beszédes fiúkat, lányokat, most mégis egy csendesebb, titokzatos személlyel akadsz össze. Ne erőltess rá semmit, mert elijeszted! Boldoggá tesz, hogy kedvesed egyre többször beszél az érzelmeiről. Lassan kezded elhinni, hogy tényleg ő lehet a nagy Ő. Törődj többet egészségeddel! Amikor lehet, nyugodtan ásítozz, nyújtózkodj, különösen ha magad vagy, mert ilyenkor frissítő, oxigéndús levegő áramlik az agyadba, a nyújtózás eredményeképpen pedig lazulnak a letapadt izmok. Esténként az illóolajok is befolyásolhatják hangulatodat: a halántékodra, a homlokodra, vagy a tarkódra dörzsölt egy-egy csöpp rozmaring, menta, vagy eukaliptuszolaj egyidejűleg élénkít és nyugtat. De, ha érzékeny a bőröd, tedd ugyanezt párologtatóba!

Bak 

(12.22.-01.20.) Legyél picit lazább, nyitottabb a fiúkkal, lányokkal, így könnyebben kiszúrhatod azt a társat, aki illik hozzád, vagy akit keresel! Engedd el a múltat, és a volt szerelmeket is! Lehet, hogy kötődtök még egymáshoz, de már semmi sem lenne olyan, mint régen. Ne a tegnapnak élj, hanem a mának! Te is tudod, leginkább a fáradtság csúfítja el az arcunkat. Valahogy ilyenkor még a szemünk se úgy csillog. Már kaphatók a drogériákban pár perc alatt felszívódó frissítő pakolások, melyekkel szinte pillanatok alatt rózsás színű és selymesen puha bőröd lesz. 

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Bizonytalan vagy a sráccal, csajjal kapcsolatban, akivel nemrég találkoztál? Adj még neki pár hetet, megmutatja majd azt az oldalát is, ami neked nagyon bejön! Ha meg kell beszélned valakivel egy kellemetlen témát, azt egy általad elkészített, majd szervírozott vacsora közben tedd! Így nyugodtabb, rendezettebb lesz minden. Ha estére elfáradnak, feldagadnak a lábaid, arra kiváló megoldás, a pihentetés, némi kis gyógynövénypakolás, gyógyító hatású krémmel való masszírozás. Hatásosabb, ha nem te csinálod magadnak, hanem megkérsz rá valakit.

Halak

(02.20.– 03.20.)Ne foglalkozz negatív gondolatokkal, ha bulizni mész. A többiek hamar kiszimatolják, ha frusztrált vagy, és inkább elkerülnek. Viszont a vidámságot nagyon is díjazzák! A barátod mindenben támogat, teljes biztonságban érezheted magad mellette. Amennyiben egész nap a monitort bámulod, vagy sokat tévézel, ne csodálkozz, ha estére bevörösödnek a szemeid. Azt mondják jó orvosság erre a fekete tea. A teafiltert tartsd hideg víz alá, míg át nem nedvesedik, majd helyezd a csukott szemhéjakra! Öt – tíz perc elegendő a csodára.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu