Melitta horoszkóp (03.09.-03.15.)

0
341
„Szeresd magadban a vadállatot is! Etesd is néha, mert a tiéd, a lényedhez, ősi múltadhoz tartozik, és ma is benned él! Sokan ott hibázzák el életüket, hogy nincsenek jóban a testükben-lelkükben élő nyers ösztönerőkkel. Nagy hiba, mert a vadállat erősebb, mint ők. De megszelídíthető.” (Müller Péter)

Kos

(március 21.-április 20.) Mindannyiunk életében vannak problémák és kihívások. Ez az élet velejárója. Azt azonban, hogy miként küzdünk meg a mindennapok feladataival, hogyan tekintünk a minket körülvevő világra, rajtunk múlik. Rugalmas hozzáállással és jó adag nyitottsággal közelíts a körülötted zajló események felé! Igyekezz megszabadulni a rutintól, próbálj tudatosan a megszokott dolgoktól eltérően gondolkodni, és ennek megfelelően cselekedni! A hét második felében egyre fontosabbá válik számodra, hogy megoszd az érzéseidet, a szeretetedet valakikkel, és még az is lehet, hogy szinte megszállottként keresed a szerelmet és a gyengédséget. Ez nálad valamiféle tavaszi zsongás. !

Bika

(április 21.–május 21.) A Mars nevelő, nehezítő hatása miatt akaratod most nem érvényesülhet, viszont ha el tudod fogadni, hogy nem kell mindennek úgy történnie, ahogyan azt te szeretnéd, gyorsabban elvonul ez a hullám. Nem minden az, aminek látszik, pl. a Neptun árnyékoló hatása most hamis megérzéseket, illúziókat, rózsaszín álmokat hozhat, amik sajnos nem fedik a valóságot. Amennyiben meginognál az útkeresésben, ne csüggedj, kövesd az érzéseidet, és a szíved szavát!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) A nagybetűs élet most számtalan akadályt gördít utadba. A fontos színterein meg kell küzdened mindenért. Talán túlságosan is kizsákmányoltad magad, attól vagy annyira zaklatott. Szerelmi életed nagyon felpezsdülhet, sok olyan közeledést tapasztalsz, amelyek jót tesznek a hiúságodnak. Amennyiben több pénzt szeretnél keresni, megfogalmazódhat benned a gondolat, hogy váltanod kéne. Nem szabad kapkodni, informálódj, járj körül minden istenadta lehetőséget! Lesznek emberek, akik segíteni fognak, merthogy néha az angyalok köztünk járnak. 

Rák

(06.22.–07.22.)  Nézz meg pár izgalmas kiállítást, vagy menj el színházba, mert rád fér egy kis kikapcsolódás, szórakozás! Ezek az élmények inspirálnak, azaz segítenek abban, hogy megbirkózz a heti dolgaiddal. Meg kell értetned a kedveseddel, hogy rajta kívül a családodra és a barátaidra is szükséged van! Most talán úgy tűnik, hogy túl nagy fába vágtad a fejszéd, de előbb-utóbb biztosan úrrá leszel a bonyodalmakon! A hétvégén kerüld a konfliktusokat, de az olyan embereket is, akik köztudottan konfliktus generálók!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Tombol benned a tettvágy és az energia, ezért próbálj ki valamit, ami jólesik! Teszteld az erőd egy új sportban, vagy épp egy művészeti ágazatban, mert most nagy szükséged van a változásra! Hét végén, annak a környékén, úgy érzed, hogy muszáj segítened valakinek. Ne lepődj meg, ha jobban belebonyolódsz a dologba, mint ahogy eredetileg tervezted! Az angyalok azt üzenik, tarts ki, mert rövidesen elhárulnak az akadályok, és boldog időszak következik az életedben. 

Szűz

(08.24.–09.23.) Valaminek a lezárása, elengedése mindig az új kezdet lehetőégét hozza magával. Halld meg ezt az égi üzenetet, és kövesd a számodra kijelölt utat. Amennyiben sikerre vágysz, akkor csak a jelenre szabad koncentrálnod! Sok Szűz jegyű fog sírni ezen a héten, mondhatni ez olyanfajta megtisztulás. A hétvége egyébként nyugodtan lehet a szórakozásé. Ha teheted, töltsd az idődet szeretett társaságban! Az energia óráról órára tér majd vissza beléd, ezért a hétvégére már nyugodtan tervezhetsz nagyobb, komolyabb feladatokat. Használd ki a szép időt, és tegyél rendet ott, ahol kell!

Mérleg

(09.24.–10.23.)  Bizonyára észrevetted magadon, hogy jobban vágysz az egyedüllétre, elcsendesedésre mint eddig. Nem véletlen, hiszen ebben az állapotban találod meg feltett kérdéseidre a választ. A kitartó munkádnak hamarosan meglesz az eredménye! A hét második felében oda kell figyelned jobban a szavaidra! Csak akkor tudsz másokra is hatni, ha te magad is őszintén hiszel abban, amit mondasz. Óvakodj attól, hogy első látásra alkoss valakiről, vagy valamiről véleményt, mondjál ítéletet! 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Az égi sereg látja, tudja, hogy sokat küzdöttél mindenért. Úgy néz ki, most érik be erőfeszítésednek a gyümölcse. Ne izgulj, mert a szerencse pont akkor áll majd melléd, amikor a legnagyobb szükséged lesz rá! Szerda környékén egy időre át kell venned a vezető szerepet a munkahelyeden, és nincs kizárva, hogy a családodban is. Próbáld meg elengedni a feszültségeket! Nagy most rajtad a nyomás, de nem érdemes olyan dolgokon aggodalmaskodnod, amiken amúgy sem tudsz változtatni. Tegyél meg mindent, amit tudsz, a többit bízd a szerencsére! 

Nyilas

(11.23.- 12.21.)   Az angyalok közvetítők az ég és a föld között. Picit elcsendesedve, általuk meghalljuk az univerzum üzeneteit. Például fel kell vállalnod a véleményedet egy olyan helyzetben is, amiről mások talán mást gondolnak. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor másokat is érintő döntést hozol! Ne feledd, hogy az egészséged fontos, így próbálj meg több időt szánni valamilyen testmozgásra, vagy egészséges étkezésre is, hogy megőrizd a vitalitásodat és jó közérzetedet! 

Bak 

(12.22.-01.20.)  Az égi segítők megtalálják hozzád azt a közvetítési utat, melyek segítségedre lesznek abban, hogy tisztázni tudd a homályos körülményeket. Hallgass a szívedre, különösen, ha a szépség, a művészet felé hív. Ne feledd, hogy a szenvedély, bár fontos, de nem minden. Energiát kell fektetnetek abba is, hogy megtanulj megbízni abban akivel vagy/leszel. Akár te, akár számodra fontos személy, ha tanulmányokat folytat, remek eredményt érhet el.     

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  Az őrangyalod arra kér, hogy változtass a nem működő dolgaidon, beleértve a rossz beidegződéseidet is. Senki nem kívánja tőled azt, hogy bármit is rosszul élj meg. De először saját magadat kell rendbe tenned ahhoz, hogy másokkal is el tudd fogadtatni azt, aki valójában vagy. Ne tőlük várd a boldogságot, ha magadban nem találod meg az összességet! Merj álmodni, de óvakodj attól, hogy az ábrándozás miatt lecsússz fontos célokról, vagy körmödre égjenek aktuális feladataid! 

Halak

(02.20.– 03.20.)  Az őrangyalod küld feléd tanácsadót, aki jelezni fogja, hogyan és merre érdemes elindulnod. Később a Hold is segít neked. Túl sokat és feleslegesen aggodalmaskodsz valamin. Engedd el a haszontalan szorongást, figyelj inkább befelé, hiszen ott is nagyon fontos dolgok zajlanak. Vasárnap délelőtt érzelmi vihar, összetűzés réme fenyeget, mindkettőtökre szükség lehet, hogy ne essetek ebbe a csapdába. Próbáljátok vita és sértődés nélkül megbeszélni a dolgokat!                                                                                                     

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online