Melitta horoszkóp (05.22.-05.28.) – házi kedvencekkel

0
398
Fotó: 123rf.com

KOS

(március 21.–április 20.) Nagyon sok segítőd lesz a héten az égitestek sorából. Bármennyi feszültség halmozódott fel benned, az most egyre inkább csökken. A hét második felében már érzed a Nap kommunikációra gyakorolt jótékony hatását. Az biztos, hogy a benned lángoló szenvedély megmarad, de most egészen más területekre irányul. 

Amennyiben kis kedvenced a Kos jegyében látta meg a napvilágot, jó, ha tudod, imádni való, bújós, de szeszélyes is egyben. Legtöbbször ösztönösen cselekszik, igen heves a lelkem. Mindent megmozgat annak érdekében, hogy megkapja azt, amit szeretne.

Bika

(április 21.–május 21.) Ezekben a napokban olyan szakasz indul, amikor a pénzügyek kerülnek a középpontba. Nem esik nehezedre várni, kivárni. Legjobb, ha most ezt teszed: várj, türelemmel, sokkal előrébb jutsz! Akad néhány helyzet, amikor erős a csábítás és gyakran húzod elő a pénztárcát, vagy a bankkártyát. Mielőtt fizetnél, sétálj egyet, vagy igyál meg egy limonádét, gondold végig, tényleg szükséged van a 103. marhaságra!? 

Ha kis kedvenced Bika jegyben látta meg a napvilágot, tudd, hogy védelmező, kényelmet szerető típus. Szeret a levegőn lenni, de nem mindenkit fogad el pajtásnak. Nehezen viseli a változtatásokat. Negatív aspektusában idegesítően féltékeny és makacs is tud lenni. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Még négy napig bizonytalansággal teli napok várnak rád. A bolygók is tudtodra adják, hogy nemsokára születésed napja közeleg, amikor jó eséllyel változtathatsz eddigi életeden. Nő benned a vidámság és a vállalkozó kedv. Legfeljebb a Vénusz és Jupiter között feszülő nehezebb kapcsolat okozhat szerelemben, vagy párkapcsolatban időről időre nyugtalanságot. 

Amennyiben kis kedvenced Ikrek jegyében látta meg a napvilágot, aktív, kíváncsi, és nagyon figyeli, meddig mehet el. Spirituális állat, lát és érez. Közlékeny, vonzó, nagyon okos és intelligens. Ha rájön a hoppáré, hangos és hisztérikus dühkitöréseivel hívja fel magára a figyelmet.

Rák

(06.22.–07.22.) A Nap, Hold és a csillagok számodra sok lehetőséget, ugyanakkor sok fáradtságot is hoznak. Ugyanúgy felpezsdítenek, mint másokat, de a túlzott aktivitás nem a kenyered. Szerencsére jól működik az intuíciód, és megtalálod az egyensúlyt a kötelesség, a társadalmi elvárások, és a szórakozás, pihenés között. 

Ha kis kedvenced Rák jegyében látta meg a napvilágot, a Hold uralma alatt áll. Jó, ha tudod, hogy nagyon óvatos, állandó szeretetet igényel, érzékeny, egyben vigasztaló típus. Ha bánatos vagy, addig ügyködik, míg jó kedvre nem derít. Negatív tulajdonsága is van, hiszen az egyensúlyhoz ez szükséges. Ha valamit nem akar, azt nagy eséllyel nem is fogod nála elérni. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Energikus leszel. Egy lehetőséget se mulassz el, ha sportolhatsz! Most ez növeli energiaszintedet, egyben gyorsan kisepri belőled a lustaságot. A te lényedhez legközelebb a napsütés, a meleg áll. Remélem, lesz részed benne bőven! Ezen a héten egy percet sem ülsz a babérjaidon. Minden, olyan eseményen részt veszel, ahol a barátaiddal találkozhatsz, beszélgethetsz. 

Amennyiben kis kedvenced Oroszlán csillagjegy alatt látta meg a napvilágot melegszívű, gondoskodó, rendkívül büszke, és szereti, ha rá irányul a figyelem. Ha egyszer rosszul bántál vele, arra mindig emlékezni fog. Negatív aspektusa is jól áll neki, büszkén tud makacs lenni a kis drága.

Szűz

(08.24.–09.23.) A hét közepétől a Nap ténykedik jegyedben. Szépen lassan oldja a benned megrekedt gondolatokat, majd ehhez csatlakozik a kommunikációért felelős Merkúr, ami segít jobban megfogalmazni mondandóidat. Mit profitálhatsz ebből? Sokat. Minden, ami a hivatásoddal, emberekkel kapcsolatos, felpörög. A szerencse kifejezés inkább jóslásnál szokásos, most mégis megkockáztathatjuk ezt a kifejezést, mert szerencsés leszel. 

Ha kis kedvenced a Szűz jegyében látta meg a napvilágot, társaságkedvelő, intelligens, kifinomult, előkelő és nagyon érzéki. Negatív aspektusában főleg a rossz dolgok elsajátításában befolyásolható, és emiatt időnként előtör belőle a bestia. 

Mérleg

(09.24.–10.23.) Ugye szeretsz utazni? Ez a hét rövidebb utazás, vagy éppen annak előkészítése jegyében zajlik. Áttekinted a bevételeidet és látod, hogy sokkal többet is megengedhetsz magadnak, mint amennyit gondoltál. A hét második felében tegyél féket a fantáziádra! Szinte pöttyös leányregénybe illőek a párkapcsolati elképzeléseid. 

Amennyiben házi kedvenced Mérleg csillagjegy alatt született, akkor empatikus, bájos, és barátságos. Szereti, ha figyelmed rá irányul, amikor vele vagy. Szüksége van nyugodt kiegyensúlyozott háttérre és tisztaságra.  Negatív aspektusában határozatlan, és főleg nyáron nagyon kényelmes, mondhatni lusta.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Kitartásod egészen egyedülálló. Ha éppen egy nagy projektben vagy, szinte hallani sem akarsz másról. Meglepődsz majd a hét második felében, amikor akarva, akaratlanul egy romantikus nap, vagy helyzet, de legalább egy figyelemreméltó, szívet megdobogtató pillanat részese lehetsz. Hagyd jól érezni magad! 

Ha kis kedvenced Skorpió csillagjegy alatt látta meg a napvilágot, szabadság szerető, játékos és szenvedélyes. Merész, de nem igazán fegyelmezett. Imádja a kihívásokat, mindenkor győztesként szeretne célba érni. Negatív aspektusában mindenkire féltékeny, akit gazdija nagyobb figyelemmel kísér, mint őt.  

Nyilas

(11.23.- 12.21.)  Egy egész napig csak arra gondolsz, hogyan is szerezhetnél minél nagyobb örömet a párodnak. Azt hiszed, ezt csak anyagiakkal, nagyobb összeg befektetésével teheted meg. Az egész, most induló korszakodra jellemző, hogy a pároddal, kívánságaival, vágyaiddal vagy elfoglalva. Könnyelműsködéssel azonban vigyázz! 

Amennyiben kis kedvenced Nyilas csillagjegy alatt látta meg a napvilágot, mókakedvelő, érdeklődő, gyors és bátor. Szereti a szabadtéri játékokat, a vidámságot, így ha csak teheted, mozdulj ki vele! Negatív aspektusában lobbanékony, rövid ideig kezelhetetlen.

Bak 

(12.22.-01.20.)  Rád, a napokban leginkább a Hold mozgása lehet hatással. Eleinte visszafogottá tesz, majd megmozgatja a pénzügyeidet, végül pedig a barátságok, ismerős és ismeretlen emberekkel való kapcsolattartásra irányítja a figyelmedet. Nagy szerepet kapnak az érzelmek is. Most elsősorban a családod felé fordulsz figyelemmel, ezt követi sorban a többi. 

Ha kis kedvenced Bak csillagjegy alatt látta meg a napvilágot, intelligens, hűséges és rutinszerető. Sokat tanulhatsz tőle, amennyiben igazán odafigyelsz rá. Negatív aspektusban gyakran befelé fordul, ilyenkor a gazdi megijed, hogy vajon nem beteg? Hamar elmúlik nála, kis idő múlva már szeleburdi.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Játszod a megközelíthetetlent, de magadban nagyon is elégedett vagy a helyzettel, amibe kerülsz. Furcsállod, hogy a környezeted azon töpreng, mivel ajándékozzon meg. Próbáld valahogy a tudtukra adni, hogy neked egy jó szó, szeretetteljes pillantás, egy spontán ölelés a legnagyobb ajándék! A Nap jegyváltása arra késztet, hogy élj a kreativitásoddal. Minden helyzetben előnnyel indulsz, ahol találékonyság és egyediség szükséges ahhoz, hogy kiválasszanak. Feletteseddel céltudatosan, hatékonyan kommunikálsz. 

Amennyiben kis kedvenced Vízöntő csillagjegy alatt látta meg a napvilágot, hűséges, rendkívül kíváncsi természet. Mindent tudni és ismerni akar, nagyon leleményes és találékony, nyitott minden újdonságra. Negatív aspektusában szeszélyes, akár a májusi időjárás.

Halak

(02.20.– 03.20.)  Fontossá válik számodra a gondoskodás, és ha kell, az áldozatvállalástól sem riadsz vissza. Óriási lehetőség a héten, hogy a megszokottnál is barátságosabb vagy. Szeretetet adsz bárkinek, aki hozzád fordul, vagy csak éppen a közeledben jár. Mivel mások mosolyognak, a te hangulatod is egyre jobb. 

Ha házi kedvenced Halak csillagjegyben látta meg a napvilágot, bájos, ösztönös és gondoskodó. Negatív aspektusában önkényeskedő, ha éppen olyanja van, csakazértis azt teszi, amit nem szabad. 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu