Melitta horoszkóp (07.30.-08.05.)

0
476

“Légy hasonló az égen szálló madárhoz, aki a törékeny
gallyon megpihenve átéli az alatta tátongó mélységet,
mégis vígan énekel, mert bízik szárnyai erejében!”
(Victor Hugo) 

Kos

(március 21.–április 20.)  A karmikus korlátozottság megszűnik, amennyiben felismerted azt, amit életedről tudnod kell. Akadálytalanul kibontakozhatsz, és kibékülhetsz múltaddal is. Újjá fogod éleszteni tehetségedet és kapcsolataidat. Rendkívül fontos vagy a barátaid számára. Kevesen vannak az igazak, de azok tiszta szívvel állnak melletted. Ha szervezel valami bulit a szórakoztatásukra, izgulni fogsz, hogy minden jó legyen, de ez a felfokozott feszültség egyben építő jellegű. A hét közepétől otthoni dolgokra koncentrálsz. Elképzelhető, hogy régi, családi fotókat rendezgetsz, vagy éppen a gardrób egyik, rejtett zugában bukkansz szépiára sárgult, számodra fontos kincsekre. 

Bika

(április 21.–május 21.) Az intuitív tudást nem pusztán olvasással és tanulással szerezhetjük meg. A lelkünk mélyén rejlő ismerethalmazból sok mindent tudunk előhívni a felszínre. Ezeket felhasználva vonzerőd egyre nagyobbra nő. De amikor a siker és a dicsőség elvakít, nem tűnik fel, hogy időnként nagyzolsz, és zsarnoki szokásokat veszel fel. Amennyiben felismered eme gyengeségeidet, járd körbe az érzést, és engedd el azokat, szabadulj meg tőlük! A héten emberi, különösen munkatársi kapcsolatokban változás állhat be. Fogadd nyitottan az újdonságokat, még akkor is, ha te kizárólag a biztosat kedveled! Egy próbát megér néha a bizonytalan is. Ha anyagi biztonságra szeretnél szert tenni, akkor lépj ki a komfortzónádból, tanulj meg több lábon állni, hogy több irányból, több pénz áramoljon a zsebedbe! 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) A múló idő gyógyító hatására hívja fel a figyelmet napjaid pár történése. Arra, hogy tanulj meg adni, és kapni egyaránt. Bánj magaddal is, és másokkal is szeretetteljesen! Ne mondj olyat, amit te sem szeretnél hallani mások szájából! Uralkodó bolygód, a Merkúr dolgozik most kegyetlen intenzitással a jegyedben. A fecsegést és a nagy társasági életet mostantól felváltja a mély gondolkodás, a múlt tisztelete, és a belső intuíció elsőbbsége. Ha elhatároztad, hogy egy nyári, intenzív tanfolyamon veszel részt, jobb időpontot nem is találhatnál. Remek a memóriád és erős benned a vállalkozó kedv is. Ebben a melegben meggyűlhet a bajod a hivatalokkal, de ne ess pánikba, ne vádaskodj, és ha valakinek az erőszakossága megrekeszt egy vitát, javasolj egy későbbi találkozót! 

Rák

(06.22.–07.22.) A hét első napjaiban nagy hangsúly helyeződik a régi problémák megoldására. Egyszerre élvezheted a neked kijáró kedvezményeket, ugyanakkor a jóságos Jupiternek köszönhetően a pénzügyeidben is rádmosolyog a szerencse. Van azonban egy olyan mondás, ha tudsz, vagy vársz valamit, azt idő előtt ne kiabáld el, mert akkor elveszíted. Élj most te is őseink hitvilágával! A munkádban érdekes, új kihívások kerülnek az utadba. Érdemes bevetni a kreativitásodat és bátran hangoztatni a véleményedet. Jövedelmező pénzt fektetni egészséged megőrzésébe; ha mellőzöd a drága éttermek látogatását, esetleg a nemtudomhányadik cipő vásárlását, akkor ebből futja egy havi bérletre valamelyik fitneszstúdióban. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Egyre jobban vágysz romantikus kalandokra, ajándékokra, meglepetésekre. A hét közepétől a Jupiter megkezdi útját a születési jegyedben. Megnövekszik benned az optimizmus, de félő, hogy színészi tehetségnek sem leszel híján. Amikor valami nem a kedved szerint alakul, jöhet a nagy jelenet. A sors erős kézzel nyúl bele az életedbe. A változás lehet jó, lehet rossz. Csakis rajtad múlik, hogy e sorsforduló után hogyan cselekszel. Szakmai tanácsra van szükséged, esetleg kilátás van valamiféle szertartásra, mint például az esküvő, a keresztelő, a válás. Vigaszt, és segítséget nyújt számodra. Láss túl a korlátokon, a zűrzavaron és a félelmeken! Érezz könyörületet minden lény iránt, aki a Földön él, és add át magad a mindent átható energiának, ami mindenben benne rejlik! Oszd meg az emberekkel a szeretet, légy odaadó! 

Szűz

(08.24.–09.23.) Amikor a fény elsötétedik, a külvilág zaja és izgalma megszűnik. Ilyenkor a lélek magába száll és elcsendesedik. És megtörténik a csoda: kinyílik a kapu a vágyak világába. Fedezd fel spiritualitásodat, és mindenkor maradj hű terveidhez! A hangsúly a barátságokon és azokon a segítőkön van, akiknek sokat köszönhetsz. Néha úgy érzed, nagyon sok hálával tartozol másoknak. Éld meg bátran ezt a hálát, de ne ess túlzásokba! A hét közepén valaki flörtölni kezd veled. Eleinte el sem akarod hinni a jelzéseket, de hamarosan belejössz. Anyagi nehézségeid arra késztethetnek, hogy magadévá tedd a takarékoskodás, a saját tulajdonú otthon és az adósságoktól való tartózkodás gondolatát. 

Mérleg

(09.24.–10.23.) Halld meg a csend hangját, figyeld lelked finom rezdüléseit. Titkokat fogsz megtudni önmagadról, és a saját vágyaidról. Csak csukd be a szemed, és figyelmedet irányítsd befelé. Az élet eseményei ugyanolyan ritmust követnek, mint a Hold és a bolygók mozgása, változása. Vannak növekvő, és csökkenő periódusok, csúcspontok, mint a telihold, és újrakezdés, amit az újhold jelképez. Vedd fel az élet ritmusát, ne akarj állandóan a csúcson lenni! Fogadd el, hogy az élet egy hullámzó, folyton váltakozó, önmagába visszatérő folyamat. Kerüld el a toxikus embereket és helyzeteket!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Tele vagy vágyakkal, tervekkel. Most inkább a rövidebb, közeli dolgok foglalkoztassanak! A nyári, fülledt meleg lustává tesz. Legszívesebben egy pohár hideg limonádé társaságában, álmodozással töltenéd a szabad perceidet. Azonban senkit ne tévesszen meg, ez a látszat. Egy Skorpió fejében és érzéseiben soha nincs üresjárat. Egy fényűző munkaebéden csúcsformába kerülsz, de ha ki nem állhatod az alkalmazotti létet, keress olyan foglalkozást, amelyben a magad ura lehetsz! Nem szabad gondolkodás nélkül az előtted álló probléma közepébe ugranod. Légy türelmes, nyugodtan közelítsd meg a dolgokat. Óvatosan menj oda, „ahova az angyalok is félve lépnek”. Szükséged van önkontrollra. Ha így teszel, harmonikus órákban lesz részed, és még a szerelmet is intenzívebben élheted át. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Ezidőtájt hatalmas vonzerővel ruháznak fel a csillagok. Kár, hogy túlzottan optimista a természeted. Érzékeled a sok, körülötted legyeskedő férfit, nőt, és túlzásokra ragadtatod magad. Ha olyan kapcsolatban élsz, amelyből ultimátum nélkül nem lehet használható frigy, akkor ne is fontolgasd ennek a nagy kaliberű harci eszköznek a bevetését! Keríts időt arra, hogy csodálattal bámuld a természetet, a madár röptét, egy virágzó növényt, a Hold felkeltét, a hegy égre rajzolódó körvonalát! S miközben ezt teszed, a szívedet elzáró védőréteg lágyulni kezd, elolvad, a szíved pedig újra életre kel, hogy érzékeny és készséges legyen. 

Bak 

(12.22.-01.20.) Az energiameződ megsérült. Az is lehet, hogy a baj már fizikai tünetekben is megjelent. Keresd fel a belső gyógyítódat, és hallgasd meg a tanácsát! Aktivizáld öngyógyító folyamataidat, és ismerd meg a benned rejlő gyógyítót! Próbáld megérteni az univerzumból érkező energiát, láss az anyag mögé! Anyagiakban sokat foglalkoztat a kérdés, hogy gyermekednek mindent meg tudj adni ami a tanuláshoz, fejlődéshez szükséges, hiszen nemsokára kezdődik az iskola. Idősebb rokon, testvér segíthet pár hasznos holmival, ne szégyelld elfogadni támogatásukat!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A Vízöntő jegyben született ezen a héten is mindennél előrébb helyezi a szabadság vágyát. Most azonban – legalább pár napig – a kötöttségek kerülnek előtérbe. Nem magadat, hanem a társadat szeretnéd minél jobban megbéklyózni. Figyeled a lépéseit és próbálod irányítani. És közben ott van benned az örök dilemma, hogy vajon tisztességes dolog valakit manipulálni, vagy milyen ember vagy, ha hagyod a vesztébe rohanni. A Jupiter a héten a párkapcsolati területedre lép. Remélem, csupa jót hoz! Fontos lenne legalább az ebédhez, vagy vacsorához együtt leülni. Az étkek elfogyasztása, és az itt töltött idő váljon szertartássá! Luxuscikkekkel, kozmetikumokkal, értékálló dolgokkal, vagy hasonlókkal való kereskedésben jól gyümölcsözhet remek ízlésed, művészi érzéked. 

Halak

(02.20.– 03.20.) Érzelmileg hol fent, hol lent vagy. Nehéz követni a változásaidat. Az biztos, hogy nagyon vágyódsz egy megbízható és romantikus társra. Valójában ennek hiányát éled meg a mindennapokban. Érdemes lenne a közvetlen környezetedben szétnézni. Feltehetően az illető már nagyon régen ott van, csak te sokkal színesebb képzeletbeli alakot formáltál, mint ő. Ha anyagi biztonságra szeretnél szert tenni, akkor lépj ki a komfortzónádból, tanulj meg több lábon állni, hogy több készpénz áramoljon a zsebedbe! Lehetséges, hogy otthonodat meg kellene tisztítani. Ne gondolj itt semmi ördöngös nehézségre, csupán gyújts meg egy fehér gyertyát és füstölővel járd körbe a helységeket, aztán jól szellőztess ki! 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu