Kos

(március 21.–április 20.) Ideje, hogy kibeszéld azt, ami foglalkoztat, ami történik benned. Enélkül nem tudsz továbbhaladni. Utadon most épp abba az irányba kell fordulnod, amitől eddig elzárkóztál. Sose keseredj el, hamarosan el fog jönni az új érzelmek ideje! Addig is keress magadnak egy bizalmast, aki majd meghallgat, s elmondja az ő nézőpontját tükröző véleményét. Egészség: a következő napokban érzékenyebbek lesznek az ízületeid, görcsöl az epéd, amit nem foghatsz már az időjárásra. Ideje lenne alaposabban kivizsgáltatni magad. 

Bika

(április 21.–május 21.) Belsőleg megkeményedtél, páncélt vettél magadra, így senki sem férkőzhet a lelked közvetlen közelébe. Olyan, mintha egy magas hegycsúcsra, vagy a magány erődítményébe húzódtál volna vissza. Hamarosan kénytelen leszel kimozdulni, s az út eredményeként megérted, hogy objektív sors működik feletted. Egészség: horoszkópod azt mutatja, hogy elegendő alvás mellett elengedhetetlen minél több vitamint enned, de ne tabletták, hanem gyümölcsök és zöldségek formájában! 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) A te utad most azt jelenti, hogy meg kell tanulnod magadat, identitásodat, igazi énedet kifejezni. Akkor is, ha a többiek ezáltal megbántva érezhetik magukat. Az erő, az életteliség, amelyeket talán ebben a pillanatban nélkülözöl, rövidesen visszatérnek hozzád! Egészség: attól függően, hogy milyen korú vagy, előjöhetnek régi nyavalyáid. Tudnod kell, hogy ez nem büntetés. Inkább figyelmeztetés, hogy ne hanyagold el önmagad, járj a dolgok végére.

Rák

(06.22.–07.22.)   Keresd meg, fedezd fel, hogy melyik szerepszemélyiséged süllyedt az alvilág sötét birodalmába, hogy onnan vesse ki hálóját valakire. Ezt az élősködő lényt kell felismerned, különben olyan köteléket alakít ki, melyek fogva tartják valódi énedet. Egészség: a Szaturnusz mozgását vizsgálva az látszik, hogy ha betegeskedtél, lassacskán egyre jobban leszel. Csak ne bízd el magad, és ne hagyd abba az előírt kezelést! Van egy periódus, amikor úgy tűnik, már minden rendben. Nos, innen lehet nagyot puffanni. Hallgass a szakemberre!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Egy rész meghalt benned. Ez azt jelenti, hogy valaki máshoz kötötted magad. Szemedben ő a tettes, te valószínűleg áldozatának érzed magad. Azt hitted feltölt élettel, részesülni akartál az energiáiból, közben ő szívott, szív le téged. Ideje lenne elgondolkodni a jövőbéli dolgokon!  Egészség: az elkövetkező napokban az emésztéseddel lehet problémád. Végy komolyan minden apró jelet: puffadást, hasmenést, székrekedést, s derítsd ki az okát! Így megelőzhető a baj.

Szűz

(08.24.–09.23.) Ez idő szerint meg kell tanulnod lemondani a vetélkedésről és a harcról. A te feladatod az, hogy teljesen egyedül találj rá láthatatlan utadra, anélkül, hogy mások megerősítését keresnéd. Ne félj, ösztöneid nem hagynak cserben, mutatják a jó irányt! Egészség: nem minden betegség, ami most veled, a szervezetedben történik. Nagy részük a kimerültség számlájára írható. Az ellenszer csupán annyi, hogy este korán feküdj le, és hétvégén is pihenj többet! 

Mérleg

(09.24.–10.23.)Két ösvényen kell haladnod egyidejűleg. Bal oldali utad még a tanulóé, a jobb oldali viszont már a tanáré. Mindkettő egyenlő mértékben és egyidejűleg hozzátartozik jelenlegi fejlődésedhez. Amíg nem térsz le egyik ösvényről sem a másik javára, addig energiáid jó mederben csörgedeznek tovább. Egészség: mielőtt beleszeretnél egy hihetetlenül jónak tűnő, agyonra reklámozott, „Mindenre jó!” tablettába, alaposan járj utána, hogy miből is tevődik össze! A negatív meglepetés garantált…

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A változások korát éled. Életedben semmi sem marad úgy, ahogy régen volt. Utad egy elmúlási folyamaton vezet keresztül, amiből csak akkor tudsz főnixmadárként kiemelkedni a hamuból, ha megvan a bátorságod a régi dolgok feladására. Szörnyű nehéznek tűnik, de valójában nem lehetetlen. Egészség: amennyiben halogatsz valamilyen orvosi vizsgálatot, nem teszed okosan. Egyre jobban szorít az idő, nem kerülheted el. Ne várd meg, amíg azonnali beavatkozásra lesz szükség! 

Nyilas

(11.23.- 12.21.)   Szigorú vallatásnak leszel kitéve, lehet, hogy nem is átvitt értelemben. Nem kizárt, hogy még talán perbe is fognak. A sors erővel akar kipréselni belőled egy igazságot. Nem a bűnösségről, vagy ártatlanságról van itt szó, akármennyire ez látszik kívülről. Egészség: ettől a héttől kezdődően még jó ideig a hormonháztartásodra kell odafigyelni. Kortól függ, hogy ez pontosan mit jelent. Tájékozódj, és ha szükséges, keress orvosi, ezzel párhuzamosan alternatív megoldásokat! 

Bak 

(12.22.-01.20.) Ebben a pillanatban nem vagy kész arra, hogy a másik által eléd tartott tükörbe nézz, és azt, amit ott meglátsz, sajátodnak ismerd fel. Utad most abból áll, hogy meg kell tanulnod értelmezni magadat abban a bizonyos másik tükörben. Ez lehet mindenféle pozitív változás kiindulópontja. Egészség: az őszi időszak kezdetén, tehát napjainkban, remek formában leszel. Ugyanis két égitest is energizál téged egyszerre: a Nap és a Mars. Ilyenkor minden komolyabb fertőzés szabályosan lepattan rólad. 

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Ne feledd: az embernek nemcsak szelleme, teste is van! Túl hosszú ideig nem akartál foglalkozni ezzel, így lehet, hogy lassanként kiszáradsz. Törődj a testeddel, a szexualitásoddal, mert ez nincs rendben nálad. Keresd meg az okot, hogy mivel gátolod! Érzelmek ügyében ne mindig másban keresd a hibát. Ideje lenne önvizsgálatot tartani, miért alakul így a kapcsolatod! Egészség: bizonyos apró jeleket észlelsz, de nem veszel tudomást róluk. Az efféle struccpolitikának rossz vége szokott lenni.

Halak

(02.20.– 03.20.) Az alvilág istene olyan mesterien elvarázsol, hogy képtelen vagy különbséget tenni kép és természetes forma között. Olyan ez, mint egy mentális vírus, ami benned élősködik. Aminek olyan hosszú a lappangási ideje, hogy már nem is emlékszel, mikor és hol fertőzhetett meg. Egészség: az elkövetkező napokban a meghűlések és/vagy a fertőzések jelentik a veszélyforrást. A megelőzés rendkívül egyszerű: az időjárásnak megfelelő öltözet, társítva a szükséges higiéniai óvintézkedésekkel.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu