Melitta horoszkóp (10.01.-10.07.)

0
558
Ki mint élte tavaszát, úgy fizet annak az ősz.
(Árkossy Károly)

Kos

Bármennyire is próbálják a Kosok kivonni magukat a fontosabb dolgokból, és többfelé koncentrálni, ez most nem lesz könnyű. Fontos események zajlanak a munkahelyükön, ami még jól jöhet a későbbiekben a jegy szülötteinek. Lehetséges, hogy ez idő szerint nem ért mindent történést a kapcsolatában, esetleg kedvese, udvarlója szándéka is homályba veszni látszik. Ettől függetlenül nyugodtan támaszkodjon romantikus énjére, megérzéseire! Megértő szeretettel, józan paraszti ésszel úrrá lesz minden bonyolult helyzeten. 

Bika

(április 21.–május 21.) A Bikáknak fontos időszak ez. Most ismerhetik meg igazán saját, belső világukat. Világossá válik, hogy egy embert a tettei minősítenek a legjobban. Fontos tudni, milyen életet akarnak élni és ez a cselekedeteikben is mutatkozzon meg! Olykor szívesen bújnának a kis csigaházukba, ezt most mégsem tehetik. Már csak a saját jóhírük érdekében sem. A hét vége felé egy fontos megállapodás, szerződés megszerkesztése, majd aláírása kerülhet előtérbe. Az anyagi dolgaikban legyenek figyelmesek, mert ugyan váratlan forrásból jön a pénz, de ugyanolyan gyorsan megy is. Átütőbb lehet mindenfajta változás, ha finomítja kommunikációját, nem ront ajtóstul a házba, figyelembe veszi mások egyénileg különböző érzékenységét. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Fordítva működnek mostanában az Ikrek. Mert ugyan a jelenlegi nem egy könnyű időszak az életükben, ők igazából most kezdenek feléledni. Mintha a nehézség csak beindítaná a belső tüzüket, ami azért – lássuk be – kell az élethez. Elmélyült beszélgetéssel oldhatod fel a múlt gócpontjait, majd megkönnyebbülten tudsz menni tovább. Ne menj párod agyára, találd meg a helyes egyensúlyt a szavak és a hallgatás között! Ha sikerül, erősödik a kötelék, legyen az régebbi, vagy új kapcsolat. Egészség: hajlamos vagy szerelmes szemekkel bámulni a médiumok gyógyszer reklámjait. Vésd az eszedbe, hogy a legjobb orvosság a kiegyensúlyozott életmód, a pozitív gondolkodás!

Rák

(06.22.–07.22.) Ez a hét leginkább az ügyintézésé lesz a Rákok életében. Fontos változások közben zavaros, egymásnak ellentmondó információk okoznak majd fejtörést. A fizetnivalók egyre gyűlnek, míg a kifizetések csúsznak, így nap mint nap görcsbe rándul a gyomra. Próbáljon annyit összespórolni, hogy egy hónapnyi tartalék legyen! A szolgáltatók egy része mintha az ügyfelei ellensége lenne, nincs tekintettel pl. a nyugdíj és egyéb kifizetések időpontjára. Sőt! Ennek ellenére maradjon nyitott és elfogadó, ami az újdonságokat illeti, különösen, ha kedvese hozakodik elő valami ilyesmivel! Mindig adja gyengéd és romantikus énjét a közös megújuláshoz! Szingliként merjen belevágni az új kapcsolatba, saját tempóban haladva nem érheti különösebb baj. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Az Oroszlánokra átmenetileg a tanulás/munkájuk rak nagy terhet. Ha nehezen is viselik a korlátozást, érdemes kitartani, mert ez később meghozza a megérdemelt elismerést. A héten a párkapcsolatuk is előtérbe kerül, mert valami sokáig elkerülte a figyelmüket, ami most robbanásszerűen felszínre jön. Az egymás iránti őszinteség megelőzi a félreértéseket. Ha nem is mindig, de alkalmanként engedje meg párjának, hogy lénye legmélyébe ásson. Ezt azért ne vigye túlzásba, nem szükséges minden rezdüléséről akkurátusan beszámoltatni! 

Szűz

(08.24.–09.23.) Most a társuk lesz a legfontosabb a Szüzeknek. Végre lesz alkalmuk tisztázni pár dolgot, ami több irányba is elmozdíthatja az eseményeket önök körül. Hagyja, hogy a szerelmes áramlás magával ragadja, akkor is, ha ezt eleinte rendezetlennek, átláthatatlannak érezte! Szingliként váratlan, sőt meglepő románc veszi kezdetét, ami valójában azért a kedvére való. Közeli barát, rokon egészségi állapotára érdemes odafigyelni, mert hirtelen események várhatóak, vagy vannak kialakulóban. Ne essen pánikba, ha ezek nem bizonyulnak pozitívnak!

Mérleg

(09.24.–10.23.)  Változás mutatkozik, erői egyre inkább felszínre törnek. A Mérlegben lévő Hold alakulása arra készteti, hogy kapcsolatba lépjen rejtett részeivel, pszichéje mozgatórugójával. Bármiben nehézségei támadnak, azt fogja tapasztalni, hogy gyorsan jön a segítség. Ne csüggedjen a kor haladásával, nézze a sok tapasztalatot és a bölcsességet, melyet tovább adhat másoknak! Szerelemben vegyes időszak jön, egyaránt lesz benne öröm és bánat is. Fontos: csak annyi terhet vegyen a nyakába, amivel el tud bírni! Ha túlbecsülte saját, ez irányú képességeit, könnyen katasztrofális következményekkel járhat!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Adjon lehetőséget a másik félnek, hogy a saját szemszögéből láthassa a kialakult helyzetet, így fény derülhet a problémájuk forrására! Ha magába fojtja a nehézségeket, azt hosszú távon sínyli meg kapcsolata. Vesse bele magát szenvedéllyel a családi életbe, annak feladataiba és felszabadultan élvezze annak minden pillanatát! Lesznek olyan napok, amikor lustábbnak, gyengébbnek érzi magát érzi magát, ami teljesen rendben van! Az utóbbi időben rengeteget dolgozott. Ajándékozzon magának egy igazi szabadnapot! Csak azt csinálja amit akar, legyen az bármilyen „én idő”! Kerülje a jajongó embereket, akik éhezésről sikoltoznak, közben az átlagnál jóval magasabb, szinte luxus körülmények között élnek! 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A Nyilasok élete sem mentes a nehézségektől. Olyan, mint a nyári csend után, most egyszerre gyorsan történik minden. Mind a munkájukban mind a családjukban, előjönnek kisebb összevisszaságok. A túlzott pénzköltés, esetleg a normálisnál több alkohol fogyasztása, autós probléma, és sorolhatnám. Szerencsére azért ezek megoldható nehézségek és a hétvége felé olyan esemény történik, ami jobb kedvre deríti majd önöket. Egészség: nem minden betegség, ami most a szervezetében történik. Nagy részük a kimerültség számlájára írható. Az ellenszer csupán annyi, hogy este korán feküdjön le, és hétvégén is pihenjen többet! 

Bak 

(12.22.-01.20.) Ez a hét óriási lökést ad karrierjének. Olyan embereket ismerhet meg, akik révén elérhető közelségbe kerülnek a vágyai. A következő napok lehetőséget kínálnak arra, hogy többet romantikázzon, és elmélyítsék a kapcsolatukat. Miután nemrég vette kezdetét a Mérleg hava, igazi mázlistának érezheti magát, mert a bolygók szerencsés állása lépten – nyomon ajándékokkal lepi meg. A változások korát éli. Életében semmi sem marad úgy, ahogy régen volt. Útja egy elmúlási folyamaton vezet keresztül, amiből csak akkor tud főnixmadárként kiemelkedni a hamuból, ha megvan a bátorsága a régi dolgok feladására. Szörnyű nehéznek tűnik, de valójában nem lehetetlen. 

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  Gyakorlatias embernek gondolja magát, de néha azon kapja magát, hogy a misztikus és spirituális témák felé fordulhatnak a elképzelései. Amint intuíciói erősödtek,  ez lehetővé teszi, hogy másfajta megközelítéssel hangolódjon szerettei érzéseire. Így sokkal empatikusabb és megértőbb. A gondolatai a hét első felében a jövőbeli célok kitűzésére irányulnak, különösen a karriert illetően. Bár sokat fejlődött az elmúlt hónapokban, szeretne még több előrelépést tenni. Ez egy remek hét ahhoz, hogy elkezdjen gondolkodni a konkrét módszereken, ezek megvalósításán. Egészség: mielőtt beleszeretne egy hihetetlenül jónak tűnő, agyonra reklámozott, „Mindenre jó!” tablettába, alaposan járjon utána, hogy miből is tevődik össze! A negatív meglepetés garantált… 

Halak

(02.20.– 03.20.)   Eseménydús hetük lesz a Halaknak. Hirtelen fordulatot vesznek a dolgok most önök körül. A munkahelyükön egy hosszú távú változás kezdődik el, vagy már tart, ami előhozza a bizonytalanság érzését önökben, de akkor sem érdemes most váltani. Legyen türelmes, nyitott a környezetére, és óvakodjon attól, hogy kapásból felcímkézzen másokat! Magánéletükben egy szerencsés és harmonikus időszak kezdődik, mondjuk ez inkább a szingli Halakra lesz érvényes. Becsapós is lehet az első találkozás. Akik kapcsolatban élnek, azoknak sem lesz díszmenet az elkövetkező időszak, valamiféle jogi dologgal kell együtt megbirkózniuk. 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online!