Melitta horoszkóp (10.08.-10.14.)

0
510
Fotó: gettyimages.com
„Vannak olyan öregek, akik ráncaik és ősz hajuk ellenére is fiatalok maradnak a szívük mélyén, akik át tudják érezni a gyerekek igényeit és örömeit, szabad teret tudnak adni nekik, s bölcs tanításokat vidám játékok mögé bújtatva könnyedén belopják magukat a gyerekek szívébe.”
(Louisa May Alcott)

Kos

(március 21.-április 20.) Bármennyire is próbálják a Kosok kivonni magukat a fontosabb dolgokból, és többfelé koncentrálni, ez most nem lesz könnyű. Fontos események zajlanak a munkahelyükön, ami még jól jöhet a későbbiekben a jegy szülötteinek. Lehetséges, hogy ez idő szerint nem ért mindent történést a kapcsolatában, esetleg kedvese, udvarlója szándéka is homályba veszni látszik. Ettől függetlenül nyugodtan támaszkodjon romantikus énjére, megérzéseire! Megértő szeretettel, józan paraszti ésszel úrrá lesz minden bonyolult helyzeten. 

Bika

(április 21.–május 21.)  A mostani gazdasági átalakulás a te életedre is rányomja a bélyegét, főleg ha egy idő óta vállalkozó lettél. Nem lesz könnyű semmi, de okosan kalkulálva, a nadrágszíjat kicsit meghúzva, sok minden átvészelhető. Érzelmi életedet valaki szerelemmel töltheti meg, amitől új erőre kapsz. Rá kellett jönnöd, hogy érdemes volt várni, kivárni. Vagy fedezd fel újra a párodat, és mutasd meg neki te is az összes arcodat! Érzi az újdonság varázsát, és még több újdonságra, változatosságra vágyik. Vigyél a kapcsolatba valami teljesen újat, szokatlant! Hallgass az ösztöneidre és legyél spontán! Bika nagyszülő jól teszi, ha segít megszerettetni unokájának a művészeteket, megérteni azoknak világát. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Függetlenséggel teli párkapcsolatra vágysz, ahol mind a ketten tudjátok, hogy mit vártok el a másiktól, és általában az élettől. Nem korlátozzátok magatokat abszurd féltékenykedéssel, felesleges sértegetésekkel. Elég nehezen találsz rá erre a laza gondolkodású pasira/nőre, de amint az utadba kerül, mindenkinek búcsút intesz, aki addig volt. Váratlanul alakulhatnak ki egészségügyi problémák, vagy kisebb ambuláns beavatkozásra kerülhet sor. Nem kell aggódni, jó kezekben leszel. Ikrek nagyszülő telezsúfolhatja unokája idejét szabadtéri programokkal, remélve, hogy erre az idő alkalmas lesz. 

Rák

(06.22.–07.22.) Noha elég sok energiát és időt fektettél valamibe, mégsem olyannak látod az eredményt, amilyennek annak előtte elképzelted. Ez, nem meglepő módon, elég nagy csalódással tölt el. Hitevesztettséged csak fokozza, hogy mások is szembesítenek vele. Ne éld bele magad, egy kudarctól még nem dől össze a világ! Olyan egészségügyi problémád adódhat, melyet általában a hideg okoz: ízületi, légzőszervi, és hasonló gondok. Szerelmi életed hullámzó, kedvesed idegei pattanásig feszültek. Ilyenkor csak a bölcs türelem segíthet. Rák nagyszülő boldogan induljon mindent kipróbálni unokájával, szabadtéri programok, piac, mozi, üzletek, és hasonlók!

Oroszlán

(07.23.–08.23.)  Érdemes minden reggel nyújtógyakorlatokat végezni, mert ezzel szinte teljesen megakadályozhatod, hogy fájjon a hátad. Akár iskolapadban, vagy munkahelyen sokat ülsz, annak sajnos vannak szervi tünetei. A szerelmi kapcsolatod egén féltékenységi viharfelhők gyülekeznek. Türelmetlenség, bizalmatlanság lehet az oka mindennek. Egyedülálló Oroszlán kecsegtető találkozást és boldogságot ígérő kapcsolatot várhat, hosszú távú lehetőséggel. Ennek a biztos lesz jövője, jó csillagzat alatt született. Szemléld bizakodással a dolgot, ismerd fel a kínálkozó lehetőséget, melyek jó kilátásokat biztosítanak, és nagy jelentőséggel bírnak a számodra a jövődet illetően! Vesd lelked minden bizalmát az események pozitív fejlődésébe! Oroszlán nagyszülő karolja fel unokáját, ne sajnáljon tőle se időt, se pénzt! 

Szűz

(08.24.–09.23.) Bizonyos emberek a környezetedben azért éreznek pillanatnyi ellenszenvet irántad, mert ellentétes álláspontot képviselsz az ő véleményükhöz képest. Emiatt konfliktushelyzetbe kerülhetsz velük. Megrekedtél, fogolynak érzed most magad, akit gátolnak szándéka megvalósításában és nem tud előrehaladni. Talán már túl fáradtnak és kimerültnek is gondolod magad. Először is újra kell értelmezned dolgaidat! Meg kell értened, mit tettél, vagy láttál hibásan, mielőtt kutyaszorítóba kerültél! Ráadásul mostanában több kiadásod lehet, melyet – nagyon helyesen – egészséged megőrzésére fordítasz. Meglévő párkapcsolatodat társad érthetetlen viselkedése teheti feszültté. Szűz nagyszülő mutassa meg unokájának a szép magyar tájat, nevezetességeket, és közben nem tilos egy jó nagy lángost is megenni!

Mérleg

(09.24.–10.23.)  Mindent megteszel, hogy az összes létező helyzetben megfelelj, és ezért ez a hét is alaposan lemeríthet. Testednek, lelkednek szüksége van egy kis elvonulásra, pihenésre. Az idődet, amivel rendelkezel te osztod be, mint azt is, hogy azt kivel kívánod azt eltölteni. Jó lenne, ha a prioritási listádat is újragondolnád, mivel saját dolgaidat, ügyeidet rendszerint a sereghajtók közé sorolod! Bankkal, biztosítóval, hagyatékkal kapcsolatos ügyek intézésére kedvező ez az időszak. Mérleg nagyszülő néha túlzásokba esik, ha unokáról van szó. Abban az időben, amíg együtt vannak, mindent meg akar adni neki, akár a csillagokat is lehozná az égből. A gond csak az, hogy a szülők ezt túlzásnak tartják.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Próbálsz valakit jobb belátásra bírni egy bizonyos üggyel kapcsolatban, ám nagyon úgy tűnik, hogy az illető folyamatosan visszapattint. Mindenre akad ugyanis magyarázata, amellyel nem tudsz vitatkozni. Emiatt egy idő után be kell sajnos látnod, hogy korántsem biztos, hogy jó, ha annyi felesleges kört futsz érte. Te a saját boldogságodra koncentrálj, hisz van egyéni sorsod, életutad! Ezt viszont jó lenne racionálisan megtervezni, nem pedig csak a mának élni! Skorpió nagyszülő elsősorban élményeket szerezzen unokájának! Jöhet például a fotózás, majd azok nézegetése, mutogatása, megbeszélése.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Kezd kissé kétségbe ejteni a tudat, hogy nem épp a számodra megfelelő tempóban haladnak a dolgaid. A nyár sok pénzedet elvitte, de nyilván megérte, ha utaztál, vásároltál, vagy építkeztél. Szerelmi életedet az érzelem és a külsőségek is nagyban befolyásolják. Esténként jól esik egy kis séta, beszélgetés és összebújás. A kapcsolatodról rövidesen fontos részletek derülhetnek ki, melyek lehetnek akár pozitív, akár negatív dolgok. Ha eddig küzdöttél valamilyen tiszta felismerésért, objektív ítéletért, akkor most egy kulcsfontosságú stádiumhoz érkeztél. Nyilas nagyszülőnek sok barátja, ismerőse van, akik ellátják használható ötletekkel, vagy éppen tudnak aktuális programokat ajánlani az unokájukkal együtt töltött időkre.

Bak 

(12.22.-01.20.) Pontosan tudod, hogy megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy helytállj, és végül nem is akármilyen eredményt produkálj. Ha elég jól koncentrálsz, és képes vagy kizárni minden zavaró tényezőt, sikerül jól lezárni a hetet. Kedveseddel sok mindent meg tudtok beszélni, ami jó mindkettőtöknek. Magányos Baknak, aki hidegségből, merevségből és megközelíthetetlenségből épített maga köré falakat, most hirtelen valami mélyen megérinti a lelkét. És bár teli félelmekkel, de meg fogsz nyílni az új kapcsolat előtt. Nincs mire várnod. Bak nagyszülő helyesen teszi, ha veszi a hátizsákot, aztán irány megélni amiket csak lehet. Igyekszik unokáját életre nevelni. Nincs egyedül, amikor megőrjíti, hogy unokája csak a telefonját nyomkodja.

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  Egy vitás kérdésben valaki teljes mellszélességgel kiáll melletted, ami nagyon jól esik neked. Akkor is, ha nem szorulsz védelemre. Azonban idővel rá kell jönnöd, nem biztos, hogy az illető őszintén támogat. Könnyen lehet, hogy több kapura játszik, és a hátad mögött teljesen mást mond. Mielőtt viszont nekirontanál és felelősségre vonnád, mindenképpen győződj meg arról, hogy mit is tesz ellened! Ha nem tudja, hogy felismerted a manipulációit, nyerő helyzetbe kerülsz. Vízöntő nagyszülő sok mindenben próbálja magát tartani a hagyományokhoz, az általa megélt jó dolgokhoz. Ezt az unoka néha nagyon imádja, néha nagyon nem. Ez így van rendjén, világunk egyre kevésbé hasonlít a régire.

Halak

(02.20.– 03.20.)   A sikerhez tényleg elengedhetetlen a magabiztosság, de ne feledd, a túlzott önbizalom könnyen visszaüthet! Az jó, ha hiszel magadban, az önmagaddal szembeni éberség azonban sohasem árt. Épp ezért figyelj mindenre, s ne rutinból cselekedj. A győzelem alapvetően rajtad múlik. Érzelmeidben a magány elvezet a szerelem érettebb formáihoz, kompromisszumokhoz, melyeket kizárólag szerelmünk érdekében történik. Az sem kizárt, hogy egy intenzív kapcsolat legfontosabb előfeltétele abban keresendő, hogy a társak elviselik az egyedül töltött órák és percek magányát. Halak nagyszülő kicsit sértődékeny, ha unokája nem úgy viselkedik, ahogy azt ő elvárná. Szerencsére azért vannak jó pillanataik, melyekből aztán lehet építkezni. 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online!