Melitta horoszkóp (11.26.-12.02.)

0
278
Fotó: gettyimages
Bizalmas szívvel járom a világot,
S amit az élet vágott,
Behegesztem a sebet a szívemben,
És hiszek újra égi szeretetben,
Ilyenkor decemberben.
(Juhász Gyula)

Kos

(március 21.-április 20.) Bizonyos értelemben fellélegezhetsz. A korábbi, párkapcsolat terén viharos időszakot most derűsebb, nyugodtabb szakasz váltja fel. Elsősorban azért, mert eldöntöd: semmi és senki nem hozhat ki a béketűrésből. Másodszor pedig: rendet teszel agytekervényeid összegbogozott vezetékei között. Nehéz elhatározás ez egy olyan tüzes lánynak/fiúnak amilyen te vagy, de nem lehetetlen, és felettébb időszerű. Ha külföldi útra készülsz, vidd magaddal a tetszetősebb ruháidat. Sikerre és kettőnél több rajongóra számíthatsz. Angyali üzenet: halld meg, vedd észre a hangok, zene és szavak formájában feléd érkező üzeneteket!

Bika

(április 21.–május 21.) Szemlélődő „üzemmódban” leszel mostanság. Beavatkozás nélkül figyeled meg a családtagokat, a párodat, a munkatársakat. Bölcsen, türelmesen hallgatsz, és majd a megfelelő pillanatban nyilvánítod ki a véleményed. Valójában egy meglehetősen lassú és indifferensnek tűnő hét áll előtted. Egyáltalán nem bánod, hogy nem pörögnek az események, kell ilyen is. Testednek, lelkednek most legfontosabb a béke, a nyugalom. Angyali üzenet: szavaid, gondolataid meghatározzák az eredményt.

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Igazi merkúri lány/fiú vagy. Szereted az izgalmas, szellemi felkészültséget kívánó kihívásokat. Olyan helyzetekben tudod a legjobban kamatoztatni a képességeidet, ahol széles látókör, és gazdag, de nem túl kimerítő ismeretanyag szükséges. Ezen a héten lesz alkalmad ismerkedni. Elsősorban olyan emberek találnak meg, kerülnek az utadba, akikkel gyümölcsöző üzleti kapcsolatot építhetsz. Angyali üzenet: figyelj oda az ötleteidre, mivel azok a valódi isteni útmutatás üzenetei, imáidra, gondolataidra válaszul érkeztek!

Rák

(06.22.–07.22.)  A születési jegyed szerint kezdeményező és meglehetősen akaratos személyiség vagy, és leszel a továbbiakban is. Most nemcsak az akarat, hanem a céltudat is vezérel. Bocsánat, kicsit az jutott az eszembe, hogy olyan leszel, mint egy vadászkopó. Kiszemeled a zsákmányt, és nem téveszted szem elől. Természetes érzékenységed azonban most is sokat finomít a dolgokon. Elsősorban a párkapcsolatra, annak mélységeire fókuszálsz. Ha van, ha nincs, most mindenképpen ez a téma foglalkoztat. Angyali üzenet: természetes képességed, lehetőséget ad arra, hogy kapcsolatba kerülj elhunyt szeretteiddel.

Oroszlán

(07.23.–08.23.)  Az egész hét a felkészülésé egyben a szerelemé. Természetesen te leszel a kezdeményező, ugyanakkor azt sem utasítod vissza, ha valaki rajongva közeledik hozzád. Igazi, nyájas ragadozó leszel. A munkahelyeden, vagy iskolában is első osztályú a teljesítményed. Érdemes lenne minden megvalósításra váró, a karriereddel kapcsolatos célodat szépen, fokozatosan a felszínre hozni. Ne csüggedj, nagy eséllyel számíthatsz sikerre. Angyali üzenet: hasznodra válik, ha szorosan együttműködsz nagy hatalmú angyalokkal, tanítanak, vezetnek és óvnak.

Szűz

(08.24.–09.23.) Elsősorban a pénzügyek és az ezzel kapcsolatos új ötletek, vállalkozások foglalkoztatnak. Rendkívül hatékony vagy, ha tervezni kell, és sikeres akkor, ha képes vagy dönteni is. Természetesen semmi nem működhet egyedül. Társakra is szükséged van, lesz. Alaposan gondold meg, hogy kit avatsz a bizalmadba! A hét napjaiban valaki félrevezethet, de miután ezt felismered nem okoz különösebb gondot. Angyali üzenet: a gyümölcsök, zöldségek fokozzák életenergiáidat, ami megemeli spirituális rezgésszintedet.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Lustálkodásra adod a fejed. Élvezed szerelmed ölelő törődését, néha a baráti társaságot. Az sem lehetetlen, hogy ebben a télhez közelítő időszakban néhány napra felkeresel egy napsütötte helyet. Aztán lassan előtérbe kerülnek a pénzzel kapcsolatos ügyek. Olyan nagy lendülettel veted bele magad, hogy leállítani sem lehet. Fáradozásod eredményt hoz. A munkahelyeden valaki téved, és te leszel az, aki helyrehozza. Angyali üzenet: minden szándékodat irányítsd azzal a kérdéssel, „hogyan tehetném szebbé a világot, és miként törölhetném le a könnyeket a szenvedők arcáról?”

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Ahogy telik múlik az idő, érezhetően megnövekszik a vonzerőd is. Akit megszeretsz, azt nehezen, vagy nem is engeded el. Van egy régebbi témád, ami újra a felszínre kerül. Igazi, nyomozó vénád van, így addig kutatsz, amíg mindenre meg nem találod a választ. Így lesz ez most is. Néhány barátoddal, ismerősökkel viszont türelmetlen leszel. Elsősorban azért, mert óriási energiáddal és munkabírásoddal előrébb jársz, mint a többiek. Mások lassúsága, tehetetlensége pedig nagyon bosszant. Angyali üzenet: biztonságos dolog az számodra, ha erős vagy, és pozitív, ezért hasonló tulajdonsággal bíró emberek társaságát keresd!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A tanulás iránti vágyad egyre erősebb. Olyan képzést válassz, ahol szükség lehet a jó ízlésedre. Bármilyen szépséggel, művészettel kapcsolatos témában kiválóan megállod a helyed. Hatalmas energiával indulsz pénzt keresni. Sokat teszel annak érdekében, hogy növeld a bevételeidet. A barátaid hasznos tanácsokkal látnak el, elsősorban a párkapcsolati problémákat látják, kezelik jól. Angyali üzenet: ideje dolgozni és elengedni azokat a téves mintákat, melyek nem engedik beteljesíteni önvalódat.

Bak 

(12.22.-01.20.) Egészen páratlan az energiatartalékod. Az élet számos, fontos területén sikerrel vállalod a kihívásokat. Ne törődj vele, ha a munkahelyeden valaki áskálódik ellened, majd megunja. Fontos, hogy diplomatikusan közelíts mindenhez. Meglátod, a felettesed is neked ad igazat. Szerelemben a békére és a törődésre vágysz. Teremts ehhez belső békét és szeresd őszintén, tisztán azt akivel együtt vagy. Angyali üzenet: dolgozz azon Mihály arkangyallal, hogy elengedd azt, ami nem szolgál téged, vagy célodat!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A hivatásodba fekteted a legtöbb energiát. Érzelmileg is kötődsz hozzá, így a legkisebb kudarc, vagy sikertelenség is mélyen érint. Szerencsére a tudásod megalapozott, így nagyon nehéz rajtad fogást találni. Jó kapcsolatot ápolsz még azokkal a kollégákkal is, akik nem tartoznak a legszűkebb környezetedbe. Ha számodra érdekes tanulási lehetőségről hallasz, vágj bele nyugodtan. Angyali üzenet: a nőnek férfi energiára a férfinak női energiára van szüksége amiből táplálkozik. Kérd és találd meg a tiédet!

Halak

(02.20.– 03.20.) Egyre többször távolinak, elérhetetlennek tűnő célok foglalkoztatnak. Bármennyire is álmok kergetésének tűnik minden, a hétköznapi valóságban kellene megtalálnod a helyed, majd lépésről lépésre előbbre jutni a céljaid felé. A munkatársaiddal alakíts ki egyértelmű kapcsolatot. Kimondhatod a véleményed, de a stílus és a megfogalmazás legyen udvarias, így nem lesz konfliktus! Ha van párod, egy közösen elkészített vacsora, sok összebújós este mélyebbé varázsolhatja a kapcsolatotokat. Angyali üzenet: a tanulás, tanítás képe jelenik meg előttem. Gondolkodj azon, hogy ezek közül számodra melyik lehet releváns!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online!