Melitta horoszkópja (09.16.-09.22.)

0
795
Fotó: gettyimages
"Legyen ez a hónap csodálatosabb számodra, és virágzó érzéseket hozzon az életedbe!" 

Kos

(március 21.-április 20.) Talán a múltban nem gondoltad át elég alaposan azt, hogy kivel osztod meg a legféltettebb titkaidat, és ezt a könnyelműséget most kell megbánnod, mert az illető el fog árulni. A hét első pár napjában azonban hiába készítettél a szokásodnak megfelelően alapos tervet, mégis bekövetkezhet egy váratlan fordulat, ami teljesen összekuszálja a kigondolt dolgokat. Nem érdemes emiatt tombolnod, inkább rögtönözz, és alakíts, legjobb tudásod szerint! Mindebből azt kell megtanulnod, hogy a jövőben nagyobb körültekintéssel válassz bizalmast, még akkor is, ha a mostani, őszi események nem befolyásolják érdemben a karrieredet. Más: fejlődésed folyamán rá fogsz ébredni saját teremtő képességedre, majd elkezded tudatosan használni. Ez egy hosszú utazás, amelyen folyamatosan végig a változásra való hajlandósággal és önmagadba vetett hittel társul. Segítségedre lehet ebben egy levendulás illatgyertya használata az esti, éjszakai órákban.

Bika

(április 21.–május 21.) A munkahelyeden nem várható jobb helyzet az őszi napok kezdetén, ezért légy óvatos, ne vitatkozz, ha nem muszáj! Jól fog esni egy barát támogatása. Ha van párod, akkor a kapcsolatod zavarossá válhat, nem tudsz rajta eligazodni, hogy mit és kit akar valójában. Semmi esetre sem legyél erőszakos, mert az nem visz előrébb! Ha úgy érzed, hogy nehezen fejezed ki magadat, zavar, amikor mások előtt kell beszélned, vagy épp ennek ellentéteként arrogáns és túl harsány vagy, úgy a torok csakrád valószínűleg kibillent az egyensúlyból. Harmonizáld csakrádat egy világoskék gyertya színével, illatával és a tetején található zsályával, citromfűvel és kamillával mind hozzájárul a csakra harmonikus működésének helyreállásához!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Egy fenékkel nem lehet két lovat megülni, mondja a mondás. Addig, amíg nem késő, próbáld a tennivalókat megosztani egy olyan személlyel, akinek ismered a munkásságát, megbízhatóságát! A jövőben igyekezz jobban felmérni a lehetőségeidet, és soha többé ne vállald túl magad! Ez nemcsak a te érdeked, hanem azoké is, akik a túlzott buzgalmad következményeit viselik! Úgy érzed, hogy gyakran vagy fáradt, ingerült, feszült, képtelen vagy kikapcsolódni? Gerincproblémákkal küzdesz? Lehetséges, hogy a gyökér csakrád kibillent az egyensúlyból. Harmonizáld csakrádat gyertyának segítségével. vörös színével, illatával, és akár a tetejére szórt rozmaringgal és borókabogyóval! Mind hozzájárulnak eme csakrád harmonikus működéséhez.

Rák

(06.22.–07.22.) A legnagyobb bosszúságodra folyamatosan újabb és újabb akadályok kerülnek eléd, melyek ellehetetlenítik azt, hogy érdemben, megfelelő ütemben haladni tudj. A hosszútávú boldogulás érdekében azonban most ne kezdj bele semmi másféle tevékenységbe, koncentrálj az elvégzendő teendőkre, és mielőbb próbáld befejezni azt, amibe belefogtál! Ha pontot tettél egy dolognak a végére, majd akkor jöhet a következő! Szívcsakrádnak szüksége van némi kis támogatásra. Lehetőség szerint égess olyan gyertyát, melynek illata rózsa, geránium, szegfűszeg legyen!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Sok a tennivaló akkor is, ha dolgozol és akkor is ha diák vagy. Ne kapkodj, időben kelj fel és tedd a rutinokat! Vigyázz arra, hogy az ajtót bezárd, amikor elmész otthonról és az ebédjegyedet se hagyd el! Ez az kora őszi időszak kisebb hibáiddal hívja fel a figyelmet arra, hogy legyél körültekintőbb. Szánj egy kis időt a testi-lelki feltöltődésre, tarts a barátnőiddel/barátaiddal egy csajos/pasis délutánt, szépítkezz, vásárolj, egyél finomakat és egyszerűen nézd az élet pozitív oldalát! Esténként elalvás előtt alaposan szellőztess ki, és gyújts egy lazító illatgyertyát nyugalmadért!

Szűz

(08.24.–09.23.) Elég zsúfolt munkahétre ébredsz, melynek már az elején érzed, hogy halomszámra sorakoznak az elvégzendő tennivalók. Amennyiben soha nem tudsz ellentmondani és mindenkinek első szóra ugrasz, előbb-utóbb óriási káoszban találod magad, arról nem beszélve, hogy az egészséged is bánja. A családodban bonyodalmakra kell számítanod, illetve arra, hogy valaki olyasmit kér tőled, aminek nem tudsz vagy nem szeretnél eleget tenni. Otthonodban felgyülemlenek a hazavitt negatív energiák, melyeket célszerű minden évszakban megtisztítani. Gyújts meg egy babérlevelet és járj vele körbe!

Mérleg

(09.24.–10.23.) Ha az őszi napokban új munkát keresel, akkor a csillagok támogatják a törekvéseidet. Az is lehetséges, hogy két dologban remekelsz majd egyszerre, több ideig. Van annak alapja, amennyiben nem alszol jól, feszült, frusztrált, vagy zavaró energiákat érzel magad körül. Hiába, hogy nem zavarod senki kapcsolatát, az exeid új párjai Kos és az Ikrek jegyek szülöttei egy kanál vízben meg tudnának fojtani. Ennek a hatását érzed. Tisztítsd magad és otthonodat, így majd szépen lassan mindenfajta rossz elhárul. Siker (zöld/arany gyertya), egészség (zöld gyertya), gyermekáldás (zöld/arany gyertya), vitalitás-erő (narancssárga gyertya) béke-nyugalom (fehér/zöld gyertya).

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Ha nem osztod mások véleményét bizonyos dolgokkal kapcsolatban, úgy érzed, kinéznek abból a közösségből, ahol az időt nagy részét töltöd. Ne akard őket mindenáron meggyőzni az igazadról, fogadd el, hogy mindenkinek van saját véleménye, neked is. Vannak, akik életüket török szappanoperaként élik, aztán jön az értetlenkedő csodálkozás, amikor a valóságban jönnek a huppanók, meg a koppanások. Mindazonáltal gondold végig, kinek és mit mondasz, mert nem érdemes felesleges konfliktusokba keveredni! Ugyanakkor vállald bátran önmagad, és örülj annak, hogy más vagy, mint a nagy átlag! A csillagok jó tanácsaként fogadd meg, hogy csendben örülj, illetve légy több annál, mint amennyit a külvilágnak mutatsz! Tipp: védelem, elhárítás (kék/fekete gyertya).

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Kívül, belül egyaránt sok munka vár rád. Ennek eredményeként meg fogod lelni a belső nyugalmad, sokkal érettebb, bölcsebb és türelmesebb leszel az ősz végére. Könnyen megvalósíthatod a vágyaidat, ám bizonyos dolgok stagnálhatnak, mert még nincs itt az ideje annak, hogy azok is beteljesüljenek. Romantikus szerelem ( sötét rózsaszín gyertya), szeretet (pasztell rózsaszín gyertya), barátság (világos fahéjszínű gyertya), szépség (eredeti rózsaszín gyertya), harmónia (zöld gyertya), igazi vagy vad, nagy szerelem (piros gyertya).

Bak 

(12.22.-01.20.) A benned lévő kezdeti bizonytalanság után kezdesz ráérezni egy bizonyos szituációban arra a sémára, hogyan is kellene megoldani a helyzeteket. E folyamat felismerése egyre magabiztosabbá tesz. Bár vannak a környezetedben olyan emberek, akik befolyásolni próbálnak, ezúttal ne hallgass rájuk, inkább értesd meg velük, hogy köszönöd a jó szándékot, de ez a te életed és neked kell megoldani azt! Az égiek ajándéka számodra, hogy jelentős fordulóponthoz érkezel, aminek következtében magad is változhatsz, mert szembe fogsz nézni a félelmeiddel és megtalálod a testi-lelki egyensúlyod. Javaslat: szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany gyertya).

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Megtalálhatod magadban az erőt, a tisztánlátást, ami végigkísér az úton. Kemény munka lesz, de a végén siker fogja koronázni az erőfeszítéseidet. Ha a karrieredben is kitartó, szorgalmas leszel, akkor ott sem marad el a jutalom. A kommunikációs képességed erősebbé válik, aminek köszönhetően szinte bárkit meggyőzhetsz arról, amiről szeretnél. Akad valaki a köreidben, aki a meglátásod szerint túl sokat vár el tőled ismerve a képességeidet. Ne szégyelld elismerni, hogy neked is vannak határaid! Tanács: bölcsesség-intellektualitás (lila/kék gyertya), gyógyítás (zöld gyertya), kreativitás (narancssárga gyertya).

Halak

(02.20.– 03.20.) Az egészséged és az életkörülményeid javulnak, de bőségre is számíthatsz, ahogy arra is, hogy megtalálod a jóléthez vezető utat A hét első napjain lehetőséged adódik arra, hogy békét köss azzal az emberrel, aki megrövidített, és mélyen megbántott. Barátok nem lesztek, csak nem cipeled tovább a rossz érzés nyomasztó terhét. A szerelmi életed fellendül, tele leszel élettel és erővel. A közös séták és együtt megélt programok, magasabb szintre emelik kapcsolatotokat. Ajánlás: álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila gyertya).

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online