Forradalmi technológia a dús hajkoronáért

0
387
Fotó: gettyimages.com

A hajritkulás és a hajhullás gyakori probléma, kortól, nemtől függetlenül. A svájci központú Labo Suisse a Crescina termékcsaládjával az első, otthoni használatra kifejlesztett kezelést nyújtja, amely képes a még életképes hajhagymák újranövekedési folyamatainak aktiválására, ezzel elősegítve a fiziológiás hajnövekedést. Kétféle kezelésből lehet választani három hatáserősségben. Az egyik kifejezetten a haj újranövekedését célozza meg, míg a másik egy, a hajhullás elleni és haj újranövekedést serkentő komplex kezelés ˗ mindezt egy szabadalmaztatott, forradalmi technológiával.

A svájci központú Labo Suisse többéves kutatómunka és kísérletezés eredményeként fejlesztette ki és szabadalmaztatta a Transzdermális Technológiai eljárást, amely lehetővé teszi, hogy a készítményekben található aktív és funkcionális összetevők behatoljanak a bőr és a fejbőr különböző rétegeibe (hám és irha), és biztonságosan, valamint bizonyítottan elérjék a bőr legmélyebb rétegeit is. Szemben más termékekkel, amelyek felszívódása a szőrtüszőkön keresztül történik, a hatóanyagok a teljes kezelt bőrfelületen át szívódnak be, aminek köszönhetően jelentősen megnő a hatóanyagok hatásának ideje és hatékonysága is. A Labo Suisse technológiája egyedülálló a dermokozmetikai termékek piacán, a vállalat, 50 ország mellett, októberben a magyar piacra is belépett.

Kétféle kezelés három hatáserősségben

A hajritkulásnak gyakran hormonális, öröklött okai is lehetnek. Ezt a haj kihullása utáni újranövekedés hiánya, és/vagy a fejbőr elvékonyodásából és a hajhagymák működésének problémáiból kialakuló haj elvékonyodás vagy a hajtermelés leállása okozza. Ez az állapot nagy valószínűséggel nem időszakosan jelentkezik, hanem folyamatos romlást mutat. A hajritkulás (sok esetben maga a kopaszodás) egyik oka a szervezet által termelt tesztoszteron egyensúlyának felborulásának következménye.

Kétféle kezelésből lehet választani három hatáserősségben, az egyik kifejezetten a haj újranövekedését célozza meg, míg a másik egy a hajhullás elleni és a haj-újranövekedést serkentő komplex kezelés. A termékek hatáserősségeit ezeket a szinteket figyelembe véve három csoportba sorolták: kezdeti, közepes és előrehaladott fokozatok. A kezelések időtartama 2-4 hónap és ajánlott évente 2 alkalommal megismételni. Az optimális hatás érdekében érdemes igénybe venni az eljáráshoz kapcsolódó hajsampont, amelyet a kezelések mellett és az azok közötti időben is javasolt alkalmazni.

A Labo Suisse különös figyelmet fordít arra, hogy termékeinek hatékonyágát nem csak szubjektív, hanem tudományos vizsgálatok is igazolják. Csúcstechnológiás fejlesztései vannak, közel 30 szabadalmat jegyeztetett be, illetve készítményei már a világ 50 országában elérhetők, most pedig a hazai piacra is belépett. A termékek mindegyike vegán, ráadásul már az európai szabályozás bevezetése előtt is elkötelezett volt az állatkísérlet-mentes termékfejlesztés mellett.

Bővebb információ: Crescina