Melitta horoszkóp (01.27.-02.02.)

0
530
Fotó: gettyimages.com
„A szépség belülről fakad, az optimizmusból és az életbe vetett hitből.” 
(Rita Barros)

Kos

(március 21.-április 20.) Ezen a héten lesz bőven lehetőséged arra, hogy ún. minőségi időt tölts azokkal, akiket kedvelsz. Amennyiben van párod, vele romantikus randevúkat, tartalmasan eltöltött órákat éltek meg. A szerelem továbbra is központi téma lesz az életedben. Amíg nem találod meg az igazit, szenvedélyesen keresed, váltogatod kedveseidet. Ha rálelsz arra, akit kerestél, látványosan megnyugszol. Február elejétől végre jut időd a hobbidra is, aminek a hiányát már nagyon érzed. Egyik másik Kos szülött azon is eltöpreng, miként érhetné el, hogy élete folyása nyugodt, de ne unalmas és szürke legyen.

Bika

(április 21.–május 21.) Egyik izgalmas fő tulajdonság, ami mutatkozik neked erre a hétre, az a „titokzatosság”. Szinte harapófogóval kell mindent kiszedni belőled. Számodra valójában ez egyfajta védekezés, gyenge pontjaid elrejtése. Pedig több izgalmas meghívást is kaphatsz a héten, még randira is célozgathatnak. Mondhatni élénk társasági életet élhetsz. Olyan beszélgetéseket folytathatsz, amik inspirálóan hatnak rád, és megjöhet a kedved egy tanfolyam elvégzéséhez, de legalábbis ahhoz, hogyne állj le semmivel, képezd magad. Gyorsan vág az eszed, hiszen vészhelyzetekben mindig okosan döntesz. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Kirándulások, izgalmas programok várnak rád a napokban. Készen állsz új célok kitűzésére, és hogy a tavalyi évhez képest aktívabb, mozgalmasabb életet élj. Ahhoz is kedvet kaphatsz, hogy megváltoztasd a külsődet. Új frizura, új öltözködési stílus előnyödre válna. Párkapcsolatban magasra teszed a mércét. Ha nem sikerül megtalálni a tökéletes társat, akkor két partner között osztod meg a szívedet. Az egyik az intellektuális énednek hízeleg, a másik érzékeid tengerén kelt toronymagas hullámokat. Ha szakítasz, az egy életre szól. 

Rák

(06.22.–07.22.) Bizonyos üggyel kapcsolatban addig hezitáltál, hogy elúszik az a lehetőség, de nyugi jön helyette másik. Nagy csalódást érzel, nem tudod, mi lehetne az, ami motiválna még ezután arra, hogy nekifuss újra a dolognak. A sikerért történő küzdés része az életednek. És a legnagyobb dolog egy kudarc után újra felállni. Bámulatosan tudod használni tudásodat, vonzerődet céljaid elérése érdekében. Szeretsz harmonikus környezetben dolgozni, zavar a rendetlenség. Az ostoba tudatlanság meg egyenesen kiborít. Ne magadból indulj ki, az emberiség egyre nagyobb része nem fárasztja magát gondolkodással!

Oroszlán

(07.23.–08.23.)  Intuícióid erősek, könnyen ráhangolódsz az emberek érzéseire. Ha nem figyelsz, gyakran kihasználnak. Szerelemben odaadó és érzéki vagy, azonban könnyen sértődsz. Viszont hamar békülsz. Fontos, hogy akit szeretsz, az – némi túlzással – minduntalan melletted legyen. Sokat vállalsz magadra az előtted álló héten, így megzavarhat, miképp láss neki a feladatoknak. A lehető leghatékonyabb munkavégzés/tanulás érdekében érdemes végiggondolnod a folyamatok ütemezését, hogy ne érhessenek váratlan meglepetések, amelyek felboríthatnak mindent. 

Szűz

(08.24.–09.23.)  Elragadó társasági lény vagy, derűs, igazságos. Jó vezető, akinek a belső értékek mindig többet jelentenek a külső csillogásnál. Alkalmazottként ez a hét tökéletes ahhoz, hogy egy fokkal feljebb juss a ranglétrán. Bizonyos helyzetekben bátortalannak tűnsz, de ha feloldódsz, megmutatod igazi énedet, és azt, mennyire sok alkotó energia lakozik benned. A negatív stresszt nem viseled jól, fizikai teherbírásod nagyobb, ezért legtöbbször inkább lelkileg fáradsz el. Épp ezért kerüld az olyan emberek társaságát, akik rengeteg energiát fecsérelnek el annak indoklására, hogy mit és hogyan nem lehet megcsinálni, véghezvinni!

Mérleg

(09.24.–10.23.) Jegyedre egyáltalán nem jellemző módon nagyon szemérmes leszel a héten. Megfelelő társ mellett sok gyengédséget lehet kibontani abból a védekező páncélból, és akkor rendben lesz minden. Megbízható vagy, könnyen alkalmazkodsz. Hamar átlátod a problémákat, s azok megoldásának mikéntjét. Jó szervezőként könnyen végére jutsz a dolgoknak. Ha logikusan be tudod osztani idődet, és energiáidat, gyors észjárásod és munkabírásod révén nagyszerű eredmények érsz el az életedben. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A napokban több figyelmet szentelsz azoknak a témáknak, amik leginkább foglalkoztatnak. Szívesen tanulsz új dolgokat, és közben találkozol azokkal az emberekkel, akikre szíved lelked vágyik. Mindig megtalálod a legjobb megoldást, elvek helyett a gyakorlati megvalósítás izgat. Megbízható munkaerő vagy, őszinte jó barát. Megbabonázod a másik nemet, az erotika elképesztően fontos számodra. Az érzéki, mindent elsöprő szerelem nálad gyógyír lehet a legtöbb bajra.  

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Lehetőséged adódik közelebb kerülni a hosszú távú elképzeléseidhez. Az sem kizárt, hogy izgalmas állásajánlatokkal találkozol, vagy végre jobban elismerik a munkádat. Közben sokat töprengsz a kapcsolati konfliktusaidon, mert szeretnéd jobban megérteni, miért alakulnak összevisszán a dolgok mostanában. Szerelemi életedben az ösztönöké az uralkodó szerep. Izgalmas partner vagy, aki mindig valami meglepetéssel szolgál. Hosszú távra maga mellé láncolja társát. 

Bak 

(12.22.-01.20.) Rendkívüli érzéked van a lélek dolgaihoz, szereted a természetet, a sétákat, és ahogy az idő engedi a kerti munkákat. Szívesen vonulsz el a világtól, hogy halhasd a madarak dalát, a szél zúgását. Ez nem jelenti azt, hogy egyedül élsz. Általában olyan barátaid vannak, akik tiszteletben tartják különc viselkedésedet. Ezen a héten más emberek támogatását fogod élvezni, jobban átlátod a kapcsolataidat, és kategorizálni tudod azokat. A csillagok pillanatnyi állása miatt sokkal optimistább leszel, és úgy érzed, nincs számodra akadály. A tanulás, képzés (legyen az intézményben vagy autodidakta módon) reális lehet.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Szerelemben a természetes egyszerűség az elsőrendű szempontod. Olyan társat keresel, akivel azonos az érdeklődési körötök. Kíméletlenül őszinte vagy, amivel több haragosod lesz, mint másnak. „Nagyon fent, nagyon lent” hangulatban leszel a héten. Fontos neked, hogy mindig helyesen cselekedj. Indulataidat tanuld meg kezelni, ha egyedül nem megy, kérd szakember segítségét! Szerdától végre megtalálhatod az ihletet, amire szükséged van ahhoz, hogy a bizonytalanságok ellenére előbbre juss. 

Halak

(02.20.– 03.20.) Magaddal vívod a legnagyobb harcokat. A hirtelen jött változások leblokkolnak, összezavarnak, és idő kell ahhoz, hogy újra a régi legyél. Sokat és kitartóan dolgozol. Nagyon fontos számodra, hogy minden terv szerint haladjon. A héten szeretnél több magánéletet, de úgy érzed, hogy a munka, a napi rohanás kiveszi minden energiádat. Pedig változtatni ezen csak te tudsz. Amennyiben új állást keresel, több lehetőséged adódik kiválasztani a neked valót.                                                    

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online