Melitta horoszkóp (02.4.-02.10.)

0
551
Fotó: gettyimages.com
Mit ablakom körülfog vén kerettel,
Megfrissül most az únt, szomoru táj,
Víg napsugár pingál aranyecsettel
Az ócska képen és restaurál:
A régi Mester megkopott müvét
Ragyogni szítja most az új lazúr,
E vén világba zárt örök szivét
Feldobogtatja nékem most az Úr.
(Tóth Árpád)

Kos

(március 21.-április 20.) Vízöntő havának második hetében szerelmi kapcsolatokban olyan komplikációk merülhetnek fel, amelyek miatt a viszonyotok fordulóponthoz érkezik. A házasságokban, régi együttélésekben szintén átalakulóban van minden. Most több lehetőséged van szakmai kibontakozásra is. Olyan időszak ez, amikor könnyebben szót tudsz érteni a főnökeiddel. Anyagi területen meglepetés érhet. Befuthat egy régen várt összeg, vagy egy egészen különleges tevékenység hoz pluszjövedelmet. A családi kapcsolatokban elsősorban a türelem a legnagyobb segítség.

Motiváció: Bármit megkaphatsz az életben, amit csak akarsz, ha eleget segítesz másoknak megkapni azt, amit akarnak. 

Bika

(április 21.–május 21.) Számodra mindig a szerelem és a párkapcsolat a legfontosabb. Nagyon magadba tudsz fordulni agyalásod, vagy éppen az egyedüllét miatt. Ezen a héten azonban sem mennek valami simán a dolgok. Rendszeresen bizonytalanná válsz az irányában, akit szeretsz. Pedig egyszerű a fáma: adj, így cserébe kapsz is szabadságot! Ne várd el azt, hogy a társad minden percével elszámoljon! Amikorra a nap kisüt és melegszik az idő, kapcsolatotok is megoldódni látszik.

Motiváció: Ha terveid vannak, egyszerűen tűzd ki céljaidat, és cselekedj!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) A hét jó híre, hogy szerelemben nincs sem szabály, sem akadály. Egyetlen fontos korlát: önmagaddal azért el kell számolnod! Akár egyedül, akár párkapcsolatban élsz, érzelmileg tökéletesen feltöltődhetsz. Az anyagi helyzeted azonban hullámzónak mutatkozik. Könnyen lehet, hogy sokkal többet kell költened, mint amivel előzetesen kalkuláltál. Munkában izgalmas, kihívásokkal teli időszak közeledik. Megcsillanthatod tehetségedet, és előbb-utóbb ez pénzt is hoz.

Motiváció: Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy tenni érte.

Rák

(06.22.–07.22.) Gondoltad volna, hogy kiterjedt ismeretségi körödnek egyre nagyobb hasznát veszed? Uralkodó bolygód, a Jupiter befolyásol. Napról napra szárnyra kap a képzeleted. A gondolatokat megvalósítás is követi, de kizárólag nyugodt környezetben. Találékonyan hasznosítod a kapcsolati tőkédet. A hét második felében inkább az otthonodra, családodra koncentrálsz. Élvezed amit nyújtanak az égiek.

Motiváció: Írd le a céljaidat, készíts terveket ezek elérésére, és minden áldott nap tégy valamit ezt az irányt figyelembe véve! 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) A szerelem és szenvedély jelenleg kéz a kézben jár. Párkapcsolatokban minden gördülékenyen alakul. Együtt kizárólag csak jó dolgokat élhettek át. Időnként eszedbe jut a közeledő tavasz. Nem utolsósorban az otthonodban szeretnél néhány változtatást. Érdemes előzetes költségvetést készítened és a meglévő terveket kicsit átalakítani. Nem kell mindenért méregdrága árat fizetni!

Motiváció: Az erős lélek, ha nagy cél van előtte, megacélosítja a gyönge testet.

Szűz

(08.24.–09.23.) Párkapcsolatod kerül a fókuszba. Nagyon ragaszkodsz a nézeteidhez, ezzel időnként jó nagy feszültséget teremtesz. Nincs szükség arra, hogy naponta többször hűséget fogadjatok egymásnak. A tettek sokkal többet érnek. Anyagi dolgaid is rapszodikusan alakulnak. Egyszer fent, egyszer lent. A hét vége sok mindennel telik. Hivatásodban eredmény, talán még előrelépés is várhat.

Motiváció: Gondolkodj bátran, ne félj attól, hogy hibákat követsz el! Tartsd nyitva a szemed, az apró részleteket is vedd észre, és legyél mindenben (céljaidat kivéve) mértéktartó!

Mérleg

(09.24.–10.23.) Valakihez nagyon erős érzelmekkel kötődsz. Fogadd a bizalmadba őt! Akár régi, akár új kapcsolatról van szó, szerelem lengi be a mindennapokat. A legszürkébb helyzetben is örömet tudtok egymásnak szerezni. Munkádban most elsősorban a szorgalmadra, tehetségedre van szükség. Túlzó ötletekbe most nem érdemes belefeszülni.

Motiváció: Mi az, ami képessé tesz bennünket, hogy elérjünk egy célt, egy álmot? Csak ez a kis szó: „akarom”. Nincsenek leküzdhetetlen akadályok, csak emberek, akik nem hisznek az akadályok legyőzésében 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Ha volt korábban bármi nehézség a családodban, az most egy csapásra elillan. Elsősorban érzelmileg áll helyre a rend, de anyagi területen sem lesz okod panaszra. Keresed az értelmi kihívásokat. Előfordulhat azonban, hogy okos helyett okoskodóvá válsz, ezt kontrolláld, mert környezetedből ellenszenvet vált ki! Nagyobb családokban a rokonságból valaki megpróbál félrevezetni, legyél óvatos!

Motiváció: Ha nincs életcélod, elkerülhetetlenül a biztos kudarc felé sodródsz.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Ezen a héten fokozottan figyeld a felmerülő lehetőségeket! Ha alkalom adódik, ne habozz kihasználni! Nagyon fontos, hogy ezt ne más kárára próbáld tenni, ne úgy, hogy akaratoddal átgázolsz a többieken! Ébreszd fel magadban a kreatív erőket és azokat vesd be! Karrieredben jöhetnek akadályok és kihívások, de ha rád jellemző módon szembenézel velük, sikerre viszed terveidet.

Motiváció: A korlátok csak a fejekben élnek. Így ha jól használjuk a képzeletünket, lehetőségeink korlátlanná válnak. 

Bak 

(12.22.-01.20.) Az év második hónapja is jól indul majd, a napok teltével alakulgat szépen. Elsősorban anyagi területen számíthatsz pozitív dolgokra. Sokat dolgozol, és olyan felkérések is megtalálnak, amelyekre korábban nem számítottál. Állhatatosságra és kitartásra lesz szükséged. Minden befektetett energiád megtérül. Baráti kapcsolataid jól működnek, még akkor is, ha legtöbbször csak virtuális térben találkoztok. Intellektusod magasan szárnyal.

Motiváció: Ha három madár ül egy kerítésen, és kettő elhatározza, hogy elrepül, hány madár marad a kerítésen? A válasz: három. Mert attól, hogyha csak elhatározol valamit, még nem tetted meg. 

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Az energikus Mars a születési jegyedben alkot. Nem ismersz lehetetlent. Könnyen lehet, hogy túlhajtod magad, de végül mindennel időben elkészülsz. Amikor elfáradsz, gyakran kibillensz a tengelyedből. Hívd segítségül uralkodó bolygódat! A Vénusz jelenleg a romantikus kalandokat támogatja. Mire a Nap kisüt, aki egyedülálló, akár még párra is találhat. A többiek számára is nyugodt, nagyjából érzelemgazdag időszak következik.

Motiváció: A siker titka: kitartás, kemény munka! A tehetség és a szerencse csak jól jön mellé.

Halak

(02.20.– 03.20.) Nagyon túlteng benned a kötelességtudat. Mindenben a maximumot kívánod nyújtani. A hét első felében úgy véled, sokat dolgozol és gyakran eltolódik minden, de a vége valójában mindig jól sikerül. A napsütésben minden kedvezőbbé válik. Párod, amiben csak lehet és persze, ha hagyod, melletted áll, megértő és szeret téged. Töltsetek együtt ha nem is sok, de minőségi időt! Kiránduljatok, mozizzatok, bújjatok össze és előtte, utána beszélgessetek! A harmonikus magánélet megalapozza jövőtöket. Ha a foglalkozásod engedi, a nyilvánosság elé is léphetsz.

Motiváció: Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online