Melitta horoszkóp (04.01.-04.07.)

0
763
Fotó: gettyimages.com
„A húsvét hangulata úgy közeleg e napokban, mint egy szép fehér madár árnyéka, szállongva halad a folyó tükrében. 
(Krúdy Gyula)

Kos

(március 21.-április 20.) Tele leszel energiával, tervekkel és lelkesedéssel. Lehetőleg tartalékolj is belőle! Később lelassulsz, és teret nyer a megfontoltság, időnként az álmodozás. Innentől több türelmed lesz kidolgozni a részleteket. A munkahelyi vitákat kerüld el, mert rosszul jöhetsz ki a belőlük! A kollégák közötti nézeteltéréseket nem neked kell elrendezni. Ha tavasz, akkor húsvét, tojás, nyuszi, és répa! Ha pedig répa, akkor répatorta! Ez illik születési jegyedhez: energikus, akaratos jegy lévén, fűszerezd jól meg fahéjjal, gyömbérrel!

Bika

(április 21.–május 21.) A húsvéti hosszú hétvége előtt fejtörést okozhat a pénz beosztása. Bölcsen tennéd, ha racionálisan, takarékosan költenél. Az ünnep nem attól lesz jó, ha óriási lakomát csapsz. Szakíts időt a barátaidra is! Egy véletlen miatt újra összefuthatsz a régi társaságoddal. Annyira jó nosztalgiázni és ismét velük lógni, hogy nem is érted, miért hanyagoltátok eddig egymást. Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, ha a szórakozást és kapcsolataidat néha a munka elé helyezed! Szükséged van rá.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Az adott lehetőségeidet ragadd meg! Minden esélyed megvan arra, hogy elérd azt, amit eddig nem sikerült. De ahhoz, hogy karriered felíveljen, mostantól extra keményen kell dolgoznod. A folytatás már a húsvéti készülődésről szól. Egyik pillanatban a nagyon extra ízekre vágysz, máskor magad sem tudod, hogy mit akarsz. Egy biztos, egy gluténmentes torta azon felül, hogy nem rontja el a gyomrodat, másoknak is kedvence lesz. Pénteken, szombaton egy bántó, és teljesen alaptalan pletyka juthat a füledbe, ami egyszerűen nem hagy nyugodni. Korrekt módon állj ki magadért, ne hagyd, hogy mindenféle hazugságot terjesszenek rólad!

Rák

(06.22.–07.22.) Az utóbbi időben nem nagyon foglalkoztatott a továbbtanulás, ugye? Akkor most kénytelen leszel elgondolkodni rajta, mert a munkahelyeden a nyárra lehetőséged adódik egy tanfolyamra, vagy workshopra, ami szuperül kiegészítené a tudásodat. Hétvégén vegyél erőt magadon, sétálj nagyot, beszélgess és hagyd, hogy a természet vad virágai, szinte beépüljenek a retinádba, és töltsenek fel sok pozitívummal!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Ha egyedülálló vagy szeretnéd megtalálni párodat és most feltűnhet valaki az életedben. Adj időt magatoknak, egy normális kibontakozásnak, ne ugorj fejest semmibe! A víz dominancia egyfajta érzelmi árvizet okoz benned ezen a héten. Ettől kezdve már nem a józanság, hanem az emóció irányít majd. Mindenki igazi harcosnak hisz, pedig egyszerűen csak kimondod, amit gondolsz. Nem jópofizol olyannal, akivel nem vagy jóban, és nem érdekel azoknak a véleménye, akiket nem bírsz. Nem mindenki ennyire egyenes, mint te. Rendben, hogy szeretnél bizonyítani, de azért ne vállald túl magad!

Szűz

(08.24.–09.23.) Racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiség vagy. Kihívás lesz jól beosztani az idődet. Meg kell tanulnod kommunikálni, hogy ne értsék félre a mondandódat. Engedd, hogy családod, rokonaid is részesei legyenek az életednek, gyermeked pedig tudja, honnan jött. Hét közepén a szubjektumok veszik majd át az irányítást. Ha minden munkára igent mondasz, amivel megkeresnek, egyet sem tudsz majd végül időben teljesíteni. Főleg nem olyan minőségben, ahogy azt szeretnéd. Amikor megújulni szeretnél, kapcsold ki a világ zaját, a sok információt, és mélyülj el egy jó masszázsban, törődésben, ahol, és amiben te vagy a fontos.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Olyan bolygóállás lesz az égen, ami a te malmodra hajtja a vizet, azaz a vitorládba fújja a szelet. Keddtől nem lenne okos dolog, ha a pénzügyeidet érzelmi alapon intéznéd. Sose keverd össze az anyagiakat és az emóciót! Befolyásolhatóságod idősebb korosztályban alábbhagy, addig azonban szinte mindenre rá tudnak venni. Munkában néhány nehézségbe ütközhetsz, de mindenért kárpótol az eredmény és az elismerés. Kedveseddel egy mélyebb, komolyabb beszélgetés ígérkezik. Egyedülállóként az online ismerkedés hozhat sikert. Kreativitásod és optimizmusod miatt többen szeretnének a közeledben tartózkodni, erősödni, reményt találni.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Jól indul az április első hete. És a folytatás sem lesz rosszabb. Olyan fényszög lesz az égen, ami sokat javít a hangulatodon. Sikerül ráhangolódnod az ünnepre. A mostani a lehető legideálisabb pár nap, hogy ismerkedj, frissítsd a privát és szakmai kapcsolataidat, vagy esetleg felvedd a szálat olyan régi kollégákkal, akikkel jóban voltál, de eltávolodtatok egymástól. Amint teheted, sétálj, jógázz, nyújtózz! Ez megtanít arra, hogy ne hajszoljuk túl magunkat, és megerősít abban, hogy a lelassulásban is lehet magunkra időnk.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A legtöbb Nyilast széles látókörük és a nagy szívük jellemzi és persze mellette a hasukat is kifejezetten szeretik. A közeledben lévő embereket, viselkedésüket nem mindig fogod megérteni, mint ahogyan azt sem, hogy sokszor te magad is á-t mondasz és b-t csinálsz. A hónap első pár napja békésebb, sőt majdnem unalmas lesz. Te majd később gondoskodsz valami izgalomról. Párkapcsolatodban egy apró vita adódhat. Fontos, hogy még ezt is beszéljétek meg, hiszen semmit sem jó szőnyeg alá söpörni. Ne félj változtatni, visszamondani egy munkát, vagy elhalasztani egy megbeszélt programot – nem kell emiatt rosszul érezned magadat!

Bak 

(12.22.-01.20.) Óriási energiák, életerő van benned mellyel társul a konokság. Mától pár napig a tűz elem a szenvedélynek kedvez. Remélhetőleg ez szeretet és szerelem formájában jelenik meg! Ezt követik a Föld jegyben tevékenykedő bolygók, melyek végre a gyakorlatiasságnak kedveznek. Különösen nagy koncentrációt igényelnek az adott heti feladataid. Amikor kipihented magad, topon vagy fejben is. Még a leghúzósabb szitukat is lazán megoldod, és egy rakás elismerést zsebelsz be érte. Pénzügyek dolgában mostanság a helyzet magaslatán állhatsz, ami azt jelenti, jól tudod képviselni a saját érdekeidet.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Olyan konstellációk várhatók, amelyek érzelmi árvizet okozhatnak. Lesznek a közeledben többen, akik elérzékenyülnek, és sírva fakadnak. Empatikus, humánus személyiség lévén szereted a különc, érdekes embereket. Nem véletlenül sok köztetek a tudós, a feltaláló. Erősnek és eltökéltnek érzed magadat arra, hogy előrehaladj egy régóta dédelgetett terveddel. Ne nézz hátra, csak előre, foglalkozz azzal, amivel kell! Törölj most minden mást az agyadból, ami elvonhatja a figyelmedet! A hét második fele számodra az érzelmekről szólhat. Most kissé meg is feledkezhetsz a munkahelyi feladatokról.

Halak

(02.20.– 03.20.) Már a mai naptól megfájdulhat a fejed, ha mindenkire és mindenre figyelni akarsz. Rengeteg információ, hír és impulzus követik egymást. Képtelenség lenne mindre érdemben reagálni. Változás, a megújulás, az átalakulás időszakát élheted. Ez lelki, vagy anyagi szinten is működhet, de az egyik hatással van a másikra. Ábrándozó típus lévén minden csalódásba belehalsz egy kicsit, mert szereted az állandóságot. Ha tavasz, akkor húsvét, tojás, nyuszi, és répa! Ha pedig répa, akkor répatorta! A legegyszerűbb recept alapján készítsd, de a tetejére tegyél pár szem epret!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online