Melitta horoszkóp (08.05.-08.11.)

0
988
„A szerelem néha belefárad abba, hogy mindig finoman szóljon. Hagyjuk hát, hogy teljes fényében felragyogjon, égessen, mint a nap, és egész erdőket taroljon le a szele!”
(Paulo Coelho)

Kos

(március 21.-április 20.)

Kos (III. 21 - IV. 20.)  Drága Kos szülöttünk ahhoz van szokva, hogy amit mond, azt környezete ellentmondás nélkül elfogadja. Talán ezért is kapja fel a vizet gyorsan, ha ellenállást tapasztal. Ezzel együtt a gyors lefolyású, tisztázott viták híve vagy. Uralkodó bolygód, a Mars ami legfőképpen munkában támogat. Horoszkópod szerint nagyon aktív leszel, s így még mások lustaságát sem tolerálod ezen a héten. Azonban tartsd azt is szem előtt, ha te kipihented magad, úgy könnyebb. De van, aki pihenés nélkül végigdolgozta és dolgozza az évet. A Hold a szerelmi életedet, a kreativitásodat, az életörömöt támogatja, de az Uránusz bosszantó meglepetéseket rejteget. Összeismerkedhetsz valakivel, de a románc futó lesz. Ha pedig párkapcsolatban élsz, talán épp a munkahelyeden kísért meg egy kolléga. Új vállalkozást is indíthatsz, amely kezdetben ugyan nem hoz nyereséget, de ez ne vegye el a kedvedet!

Bika

(április 21.–május 21.) Időnként hagyd, hogy sodorjanak az események, ne akarj kontroll alatt tartani mindent, ami körülötted zajlik! Néha sokkal jobban járunk azzal, ha a sors kezébe adjuk az irányítást. Mostanában jó esélyekkel hozhatod rendbe a párkapcsolati problémákat, félreértéseket. Pontosan ebben támogat téged a Hold és a Mars is. A Szaturnusz és a Vénusz kedvező állása segít tartóssá tenni a szerelmet, sőt a Merkúr segíthet, ha törvényesíteni szeretnéd a párkapcsolatodat. A Jupiternek köszönhetően a barátok is pozitívan állnak hozzád. Hivatásodban továbbra is rendületlenül törsz előre.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Kedvező ez az időszak arra, hogy az intimitás kérdéseire, valamint az önismereted fejlesztésére összpontosíts. Segítségedre lesz ebben a Hold, mely új összefüggéseket világít meg számodra. Ebben az időszakban megtapasztalhatod a tudatosságod erősödését, megismerheted legbelső motivációidat. Kedvező időszak ez a pénzügyi tervek készítésére, megtakarítási terv megkezdésére, könyvelési munkákra. Mindennél jobban a természetben való sétából töltődhetsz fel. Ha jobban meg akarod érteni magadat, keresd az egyedüllétet! Ez a módja lelked belső tisztázásának, ha rendezni szeretnéd a gondolataidat és harmóniába akarsz kerülni magaddal.

Rák

(06.22.–07.22.) Élvezd napjaidat! A belőled áradó pozitív energiáknak köszönhetően több embert is jobb kedvre derítesz a környezetedben. Arra vigyázz azért, hogy ne adj ki mindent magadból, mert később kell az a tartalékolt energia. A pénzügyekben lehet egy kisebb veszteséged, igaz, nem tudsz vele mit kezdeni. Egészség: még ha fenntartásaid is vannak az alternatív gyógymódokkal szemben, legalább adhatsz egy esélyt. A természetes összetételű stressz elleni szerek, teák segítségével sokkal nyugodtabb napjaid következnek.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Horoszkópod szerint nagyon változatos napok elé nézel. A Hold a harmadik sorsterületeden alakít, lehetőséget adva, hogy kiállj egy becsületes ügyért, és megmutasd jellemedet. Sajnos támadásokat és hazugságokat kell elviselned, mert a Merkúr hátrál a csalásokat is jelképező Neptunusz fényszögében. Ne aggódj, a sors mindig igazságot szolgáltat neked! A Mars helyzete heves szerelmi életre utal, sok boldogságot jelez az elkövetkezőkben. Néha nem lehet elkerülni a kisebb „kegyes” hazugságokat. Ha egy jó ügy érdekében teszed, és sikerül általuk igazolni cselekedeteidet, akkor nincs is ezzel semmi baj.

Szűz

(08.24.–09.23.) Szokatlanul anyagiassá válhatsz az augusztusi hónap eme napjaiban. Jogosan érezheted te is ezt a hozzáállást, mivel egy bolygóháromszög áll össze az égen, ami sikert és megérdemelt eredményt mutat. Fontos azonban, hogy ne dicsekedj! Nem szabad frusztrálnod azokat az embereket, akiknek most nem megy jól a szekér. Például egy szakítás után az ember úgy érezheti, hogy soha többé nem lesz már nyeregben, és nem is kell senki más. Ez csak egy időszakos érzés. Gondolj arra, hogy hamarosan találkozni fogsz egy olyan fiúval/lánnyal, akinek köszönhetően minden megváltozik az életedben!

Mérleg

(09.24.–10.23.) Ki leszel cserélve, mivel végre biztonságban tudod azt a személyt aki miatt jogosan aggódtál. Innentől a játékosság és a gyermeki felhőtlenség jellemez újból. Ezt imádja benned a párod is. Akkor is, ha épp nyaraltok, és akkor is, ha munkás hétköznapok jönnek. A kreativitásod jól jön, hogy kicsit feldobd a kapcsolatotokat. Ne fogd vissza magad! Szingli: Végre képes leszel észrevenni, ha valaki közelít feléd. Az első pillanatok már el is döntik, hogy akartok-e bármit egymástól. A barátaidat folyton lenyűgözöd nagyvonalúságoddal és ötleteiddel. De eközben időt kellene szakítanod a pénzügyeid átgondolására is!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Nincs világvége attól, hogy bolygód kicsit rakoncátlankodik. Előfordulhat, hogy úgy fogod érezni, az idő (Szaturnusz) most ellened dolgozik. Emiatt ingerlékenyebb lehetsz. Persze a tartós kánikula sem könnyíti meg a dolgodat. Amikor szétesett vagy, nem tanácsos ismerkedni, mert az, aki nem ismer, megijedhet kissé heves reakcióidtól. A Nap megadja a szükséges erőt, és lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat érj el, amelyeket soha nem gondoltál volna. Bármelyik jegy is a partnered, még ha a csillagjegyetek nem is kompatibilis egymással, ne veszítsd el a reményt! Minden sziklát meg lehet törni!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Olyan villámsebességgel kattog az agyad, jár a szád és a kezed, hogy ember legyen a talpán az, aki képes tempót tartani veled. Nem kell lassítanod azért, mert a többiek lassúbbak nálad, csak ne várd el, hogy hozzád hasonlóan cikázzanak! Effajta különbségből adódhatnak nézeteltérések és sértődések a hét során. Különösen hétfőn és csütörtökön fontold meg, hogy érdemes-e energiát fektetni bármilyen bizonytalan kimenetelű dologba, még akkor is, ha az adott feladattal járó bónusz rendkívül csábító!

Bak 

(12.22.-01.20.) A helyes dolgokat nagyon gyorsan meg tudod különböztetni a rossz dolgoktól. A pénzt imádod. A kapcsolataidban nagyon érdeklődő és együttműködő vagy, elsősorban más emberekre vonatkozóan. Megpróbálod felfedni mások titkait, de ezt csupán kíváncsiságból teszed. Ami a karriert illeti, szereted, ha független vagy, és szabadon hozhatsz döntéseket. Feladataidat becsülettel végzed, olyan hibákat is észreveszel, amiket mások soha nem látnának meg.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Hétvégén, majd a hét elején ingerelhet, hogy mennyi ostoba ember van körülötted. Ledöbbensz, mennyire beszűkülten látják az életet. Hidd el, ez jobbára csak téged zavar! Ők teljesen jól elvannak a saját világukban. Szerencsére szerdától olyan folyamatok lesznek az égen, amelyek mindezt feloldják. Innentől elfogadóbbá válsz magaddal és másokkal egyaránt. Szerelemben el kell engedni a nem működő dolgokat, kapcsolatokat. Semmi értelme olyan valamibe erőt, energiát fektetni, ami sose fog működni.

Halak

(02.20.– 03.20.) A vasárnapi Hold és bolygók állása inspirál, egyben újragondolásra ösztönöz. Lelkesen mesélsz az új terveidről, amit nem mindenki ért. Az biztosan átmegy, hogy te mennyire tudsz lelkesedni, de a lényeg másoknak jelentéktelenebbnek tűnik annak fontosságánál. Olyan emberek társaságára vágysz, akik megértenek téged. Kedvesed rád vágyik, hogy szeresd és figyelj rá. Ha tehetitek beszélgessetek sokat, üljetek együtt asztalhoz, ha ebéd nem is, de a vacsora legyen egymás társaságában! Majd békében és szeretetteljesen térjetek nyugovóra.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online