Melitta horoszkóp (12.02.-12.08.)

0
542
Fotó: gettyimages
„Nem is az a lényeg, hogy hol vagyok, hanem hogy a békességet megtaláljam. Szerintem erről szól az adventi időszak. A magunk békéjét kell megtalálnunk, a helyünket a világban, hogy megértsük, hol tartunk, s jó úton járunk-e!” (Rúzsa Magdolna)

Kos

(március 21.-április 20.) Eljött számodra is a megújulás ideje. Ez jelentheti új tervek születését, vagy a régi remények valóra váltását. Egy kapcsolat létrejöttét, elmélyülését, vagy gyakorlatilag bármi jót. Az élet maga a változás, körforgások sora. Az Uránusz együttműködése jegyedben azért van, hogy felrázzon, felszabadítson a már idejét múlt rendszerek és struktúrák befolyása alól. Lazítsa a kellemetlenül szoros kötődéseket, hogy flexibilisen tudj a változások elé állni. Mindig legyél tisztában azzal, hiába van a képletben jelezve egy adott egybeesés, ha azt az érintett egó elutasítja.

Bika

(április 21.–május 21.) Őrangyalod megvilágítja a lelked és a tudatod, hogy össze tudj kapcsolódni a benned lévő mély intellektussal. Abban is segít, hogy befogadd üzeneteit és a jeleket, melyeket feléd irányít. A Vénusz nem csak az érzelmeidet, hanem a pénzügyeidet is uralja. Lehet, hogy egy hirtelen impulzus által megvásárolsz valamit, meggondolatlanul túlköltekezel, annak reményében, hogy ettől majd boldogabb leszel. Ilyenkor képes vagy a végletekig elmenni, de mielőtt ez megtörténne, kérdezd meg magadtól, hogy tényleg szükséged van-e rá!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Bármennyire is zizegsz, lelki békét küld feléd őrangyalod. Ha befogadod, olyan leszel, mint a tiszta vizű tó, csendes, mentes a hullámzástól, és megnyugtató érzés lesz a közeledben lenni. Jó tervek és döntések érnek meg benned, talán még nem is a szavak, inkább csak az érzések szintjén. A hét második felétől túlságosan felerősödik benned a büszkeség és a szenvedély. Ezzel egy időben nagylelkűbb, kreatívabb leszel. Jobban vágysz figyelemre, elismerésre, és határtalanul sok kényeztetésre.

Rák

(06.22.–07.22.) Őrangyalod tudja, hogy milyen mély elkötelezettséggel viszonyulsz a feladataidhoz. Ez olyan belső fényt ad neked, ami túlragyog a téli szürkeségen. Nagyon szép adventi időszak következik számodra, mely az égiek ajándéka. Szeretsz sürögni-forogni otthon. Bizony nem csak a konyhában adod meg a módját a készülődésnek, hanem úgy általában mindenhol a házban. Kedveled, ha a vendégeid, szeretteid elámulnak a műveid láttán Fontos: ha az elmúlt évek szinte nyárias telei után beleveted magad a csúszkálásba, fokozatosan tedd! Várd meg, míg alvó reflexeid felélednek!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Ha az előtted álló ösvény sötétnek tűnik, tégy úgy, mint aki egy homályos helyen próbál tájékozódni. Kérd meg angyalaidat, hogy világítsanak utadon, és meglásd, mindent elrendeznek körülötted! A Plútó mély hatás gyakorol szerelmi életedre. Megjelenhetnek egyrészt heves szenvedélyek, másrészt féltékenység, valamint a birtoklási vágy, hatalmi vagy irányítási problémák, és a párkapcsolat elvesztésétől való félelem is. Ezeknek a viselkedéseknek a gyökerét egy mélyen eltemetett előző életbéli félelem kell keresni. Dolgoznod kell azon is, hogy miért nem érzed magad szerethetőnek, ezen okból kifolyólag féltékenykedni kezdesz.

Szűz

(08.24.–09.23.) A napokban másképpen kelsz fel reggelente. A szokatlan érzés inspirációt és optimizmust hoz. Sziporkázni fogsz, popcorn módjára pattognak ki fejedből az újabbnál újabb ötletek. A realitás és a precizitás válik fontossá számodra, és az érdekel, mi lesz hasznos hosszú távon. Konkrét témákhoz és információkhoz ragaszkodsz, kommunikációd óvatosabb a szokásosnál. Advent első vasárnapja: most kell az első gyertyát gyújtani, teheted ezt fizikálisan vagy lélekben is, ugyanolyan hatásos.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Őrangyalod kíséri minden léptedet, és mutatja neked az utat. Te csak hallgass az intuícióidra! Advent idején sok különleges jelet is küld feléd az égi sereg, ami nagyon boldoggá tesz majd téged. Keresed a figyelmet, különleges tulajdonságaiddal szeretnél kitűnni. Nem tetszenek a személytelen dolgok. Mások agressziója megérinthet. Egyfajta tranzit harc, ami menekülési reakciót válthat ki. Ha az otthoni környezet nem megfelelő, akkor most/rövidesen lehetőség van, hogy elhagyd a toxikus közeget.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Kapcsolódj össze a belső erőforrásaiddal, jelesül a lelked közepével, mert abból nyered energiádat! Onnan tudod sugározni a szeretteid felé a gyógyító erőt, mely segít nekik abban, hogy a sötétségben is meglássák a fényt. Gondold át, mire vágysz leginkább, és erre fókuszálj! Úgy gondolj rá, mintha már a tiéd lenne! Ebben az időszakban a szeretet adása és fogadása közötti egyensúlyhiány is nyilvánvalóbbá válik a kapcsolatokban. Érezheted azt is, hogy valamilyen módon szolgálnod kell másokat, hogy kiérdemeld a szeretetüket.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A Jupiter sokat segít neked. Egy rakás mindent felül kell vizsgálni, és ha szükséges, módosítani elképzeléseiden. Ez neked egy várakozással és feszültséggel teli időszak, mert még nem látod az alagút végét Légy kedves önmagadhoz, szeresd egész lényedet és tudd, hogy rászolgáltál, hogy jót kapj az élettől! A szeretet ünnepéhez közeledve lelki békével ajándékoz meg téged az őrangyalod, és arra biztat, hogy bízz önmagadban és másokban is.

Bak 

(12.22.-01.20.) Az égiek fénye beragyogja a lelkedet, a szeretet ünnepéhez közeledve különleges felismeréseket hoz számodra. Ezek a spirituális élmények, benyomások mind olyan változásokat indítanak el benned, amik aztán a valóság szintjén is boldoggá tesznek. Jó időszak a személyes szükségleteiddel foglalkozni, családdal tölteni minél több időt, ideális a lakberendezéshez és gyógyítói tevékenységek folytatásához, vagy tested – lelked gyógyulásához.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Érzelmileg elbizonytalanodhatsz, nem biztos, hogy megfelelően érzékeled a valóságot. Könnyen becsaphatod magadat, vagy mások tévesztenek meg. Az őrangyalod üzeni, hogy gondolkozz szabadon, és vegyél figyelembe minden lehetőséget, lehetőleg indulatmentesen! Ha választanod kell, a döntést bízd az eszedre és a szívedre: lehetőleg keresd mindig azt, ami a legtöbb örömet okozza neked! Ha van időd családtagod, közeli ismerősöd, legyél vele türelmes! Gondolj bele a helyzetébe: rokonai, barátai már rég elmentek, így lassan már senkivel sem tud szót váltani! Ne hagyd őt magára!

Halak

(02.20.– 03.20.) Az élet múló eseményeinek ünneplésével kifejezzük hálánkat, ezért fontos, hogy kis és nagy dolognak egyaránt hangsúlyt és keretet adj. Készülj az idei ünnepekre sok gondoskodással, szeretettel. Fedezd fel a mindennapok csodáit és éld meg azokat. Ne feledd, mindig van lehetőséged valami újat tanulni, felfedezni, és/vagy változtatni! Egészség: kerüld a vegyszerekből készült műanyag ételeket, italokat! Az emberi szervezetet ezek extrém módon megterhelik, akár az egészséges embereket is megbetegítve. Érdekes: téged a Hold energetikája főleg álmodban gyógyít.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online