Melitta horoszkópja (04.22-04.28.)

0
575
Nagyon fontos a megfelelő egyensúlyt megteremteni - mind a külsőt, mind a belsőt. De mind a külső, mind a belső a kemény munka után igényli a pihenést és a szabadságot.
(Csernus Imre)

Kos

(március 21.-április 20.) Ezekben a napokban különösen fontos, hogy a hivatásodat tedd az első helyre, bár egy két flört azért még belefér a repertoárba. Ez utóbbi legalább feldobja a hangulatodat. Gyakran nézegeted magad a tükörben, és kicsit elfogultan elégedett vagy. Nem baj az. Számtalan erőforrás áll rendelkezésedre magadban, és sosem késő ezeknek teret engedni életedben. Nem közömbös, hogy mindenképp új és friss lendületet ad a héten.

Heti üzenet: Ölelj meg valakit, akinek szüksége van szeretetre! Az öröm, a figyelmesség hatása látványos lesz, a pozitív energiaáramlás pedig élettel tölt fel mindkettőtöket. 

Bika

(április 21.–május 21.) A tavasz gyermekeként kellőképpen ki tudod használni a lehetőségeket. Ha szeretsz kertészkedni, a szabadidődet mindenképpen töltsd kedvenc növényeid társaságában! A zöld levelek közül előbukkanó tarka színek jobbá teszik hangulatodat, és nyugtatóan is hatnak rád. Közben jöhet változás, kezdetét veheti valami új, akár váratlan dolog, maradj nyitott! Soha nem késő újrakezdeni, mert benned megvan az erő ahhoz, hogy ezt akár az alapoktól tedd. A lendületes indítás után azonban a megszilárdításra, a terv pontos kidolgozására is szükség lesz.

Heti üzenet: Ne hagyd magad megingatni! Az égi erő támogat és újabb esélyt ad neked, hogy teljesítsd be földi küldetésed. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Szikra gyúlhat elmédben, vagy a szívedben, ezzel az átalakítás kezdetének pillanata jöhet el. A Nap, a legfőbb égitest most beragyogja az életedet. Energiával tölt fel. Korábban nehéznek, vagy lehetetlennek gondolt helyzetekre is könnyedén megtalálod a megoldást. Külfölddel kapcsolatban is bizakodó lehetsz. Utazási terveket készíthetsz. Ezekben a napokban pár másik égitest is fantasztikus hatással lehet rád. Párkapcsolatban brillírozol, de az egyedülállók is megtalálhatják a számításukat.

Heti üzenet: Hagyd magad mögött régi életedet! Ha nem is az egészet, de azt mindenképp, ami visszahúz, és ami már csak a múlt árnyéka, egyben kolonc a nyakadon. 

Rák

(06.22.–07.22.) Általában rád nem az a jellemző, hogy elvont, megfoghatatlan témák érdekeljenek. A tavasz azonban az érdeklődési körödben is hoz újdonságokat bőven. Üzleti kapcsolataid, ha vannak, most kedvezően alakulnak. Házasságban, párkapcsolatban kisebb félreértés lehet, de gyorsan tisztázható a helyzet. Ha új munka, új kötelezettség adódik, az azt is magával hozhatja, hogy új szokásokat veszel fel, akár másféle napi rutint vezetsz be életedbe.

Heti üzenet: Az új információkat használd jól, ami nem tartozik másra, azt semmiképp ne add tovább! 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) A hét első felében felgyorsulhatnak az események. Új dolgok jöhetnek, de ne riadj meg ezektől, inkább vedd észre a bennük rejlő lehetőségeket! Alaphangulatod jó, és többnyire kiegyensúlyozott lesz. Az égitestek az egyéni vállalkozások, a szerencsés örömteli munka, és a jó kapcsolatok terén gyülekeznek. Használj ki minden olyan lehetőséget, ami az előmeneteledet szolgálja!

Heti üzenet: Küzdd le félelmeidet, melyek benned vannak! Senki és semmi nem árthat neked, mert lényed születésed pillanatától védő erővel van felruházva. 

Szűz

(08.24.–09.23.) A jövő több irányba vihet. Ha határozottan kiállsz értékrended mellett, és kellőképpen célorientáltan döntesz, megfelelő irányba állhatsz. Később új módszereket is találhatsz, melyek segítenek a megvalósításban. A Mars az energia és a kezdeményezés bolygója is, egyben mostanában hű segítőtársad. Jelenleg az otthon, család területén tevékenykedik. Amíg kezedben tudod tartani a gyeplőt, jól mennek a dolgok. Hozzátartozóid elfogadják az irányításodat, de azért gondolj arra, hogy másoknak is legyen lehetősége kifejteni saját nézeteit!

Heti üzenet: Feltárulnak előtted olyan részletek, melyek jó ideje foglalkoztatnak. Bővítheted látókörödet és szélesedik rálátásod magára a folyamatra, és a belső kapcsolatokra. 

Mérleg

(09.24.–10.23.) Te vagy az a zodiákus jegyek sorában, aki minden helyzetből képes kihozni a legjobbat. Olyan kreatív tűz gyúlhat benned, ami átvisz a mindennapi nehézségeken, bízz saját kifogyhatatlan erőforrásaidban! Teret kaphatsz új céljaidhoz. Ne rejtegesd különleges elképzeléseidet! Felettesed díjazza igyekezetedet. Szerelemben – kis feszültség mellett – sok öröm vár.

Heti üzenet: Látogass el szeretteid sírjához, és bár lelkük már régen szabadon szárnyal, tegyél rendet a síron, elmélkedj, kapcsolódj!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A változás most elkerülhetetlenül törvényszerű, de amúgy sem kellene ragaszkodnod az idejétmúlt dolgokhoz. A világ átalakul, neked sem szabad kimaradnod. Arra azonban ügyelj, hogy a változásoknak azt a részét, amiket nem az emberi értelem generál, nagy ívben kerüld el! Természetednek köszönhetően addig úgy sem adsz fel semmit, amíg nem lesz olyan, amilyennek azt szeretnéd. Ingatlannal kapcsolatos ügy is felmerülhet. Ez nem biztos, hogy vásárlás, sokkal inkább egy elhúzódó ügyintézés, aminek pont kerülhet a végére.

Heti üzenet: Valamiféle szikra gyúlhat elmédben, szívedben, mellyel társul belső átalakulásod. Figyelj, és simulj rá erre!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A jelenleg is zajló folyamatok során erősebb, határozottabb személyiséggé alakulsz. Ennek jeleit szinte minden nap érezheted. Pénzügyekben felelősebben döntesz, és a korábban sikertelen hivatalos ügyintézést is sokkal tudatosabban kezeled. Ne gondolj lottó főnyereményre, de arra igen, hogy nem várt összeghez juthatsz!

Heti üzenet: Mindig lesz melletted egy ember, akire támaszkodhatsz, ha úgy érzed, negatív érzelmi állapotba süllyedtél. A személy kilétét illetően nem feltétlenül családtagra kell gondolni!

Bak 

(12.22.-01.20.) Ha hiányzik a mozgás, akkor itt az ideje, hogy kimozdulj egy kicsit. Bármit is csinálsz, nagyon hatékony leszel, hisz minden energiádat oda összpontosítod. Bármennyire szereted a nyílt dolgokat, most inkább arra van szükség, hogy a háttérben állva mozgasd a szálakat, befolyást gyakorolj olyanokra, akiknek a szava sokat számít. Ha van titkod, és nem szeretnéd, hogy kiderüljön, légy körültekintőbb, hogy kinek fecsegsz!

Heti üzenet: Új impulzus? Kívülről érkező kezdeményezés? Akár úgy is érezheted, hogy ez neked most túl sok. Vonulj vissza és maradj csendben! 

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Kimértnek és visszafogottnak kell lenned, nehogy valaki félreértsen! Ha finoman fogalmazol, akkor nem lesz szükség a magyarázkodásra. Ha otthonról dolgozol, ez már egy cseppet sem zavar, sőt, hozzá is szoktál. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének, mert csak jól felidegesíted magad, és nem éred el mindazt, amit tervbe vettél. A sikeredet el kellene hallgatni, mert most több az irigy ember a környezetedben, mint máskor!

Heti üzenet: Adódhatnak félreértések, amikor úgy érezheted, hogy zavar van az erőben, de ha türelmesen szétbogozod a szálakat, lesz idő megpihenni és feltöltődni. 

Halak

(02.20.– 03.20.) Vizsgáld meg magadban, hogy mi a legerősebb motivációd! Győződj meg róla, hogy valóban értékes az a cél, ami felé húz a szíved, nehogy rossz irányba indulj el! Összpontosíts céljaidra, és ne engedd, hogy eltereljék a figyelmedet mindenféle egyéb „érdekességekkel”! Mivel a hatodik érzéked most rendkívül erősen működik, hallgass arra, amit a megérzésed súg! Így úszhatsz meg valamit, s kerülhetsz ezáltal előnyös helyzetbe. Ha tanulmányokat folytatsz, mázlista lehetsz.

Heti üzenet: Belső, külső egyensúly. A belsőhöz kellő pihenésre, alvásra van szükséged. A külsőnél kontrolláld a munka, és a pénz hajszolásodat! Szabj egy egészséges határt!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online