Multi november Hévízen

0
325

A versenyszférában dolgozik? Úgy érzi minden nap egy rohanás? A hévízi szállodák  kedvezményprogramját Önnek találták ki! (Promóció)

November hónapban a Hévízi szállodák ajándékkal kedveznek azoknak, akik úgy érzik kiszakadnának  a mókuskerékből és többet szeretnének tenni az egészségük megőrzése érdekében. Hét hévízi  szálloda, minimum két éjszakás foglalás esetén, amennyiben a MULTI szóra hivatkozik foglaláskor  ajándék kényeztető programmal kedveskedik a vendégeinek. 

Hévízen a wellness részlegek vezetői az alapján válogattak össze „MULTI kezeléseket”, hogy melyek  azok az egészségprogramok, amik az utóbbi időben nagyon népszerűek stresszkezelésében. 

NOVEMBER HÓNAPBAN AZ ALÁBBI AJÁNDÉK MEDICAL WELLNESS PROGRAMOK VÁRJÁK 

Hévíz egyetlen ötcsillagos szállodájának, a Lotus Therme Hotel & Spa csodálatos sóbarlangjában  relaxálni már önmagában is élmény. Emellett a sóbarlang használata alkalmas légzőszervi-,  bőrproblémák kezelésére és stresszoldásra is. Már egy alkalom is feltölti az embert, de a holt tengeri  sóval átitatott barlang levegőjét többszöri alkalommal belélegezve még jobb hatás érhető el. 

A Kolping Hotel Spa & Family Resort paraffin bőrápoló kezelésének hatását azonnal lehet érezni egy  kéz- vagy lábápolás során. A paraffin lazítja az izmokat, oldja a feszültséget, enyhíti a fájdalmakat, és  segíti a szövetek tápanyagellátását, ezenkívül nyugtató és immunbiológiai tulajdonságokkal is  rendelkezik. A bőrdiagnosztika a bőrproblémák kezelésére, bőrtípusnak megfelelő ápolására pontos  tervet dolgoz ki. A bőr olyan, mint egy tükör, amely megmutatja a szervezet egészségi állapotát. 

A mozgásszegény életmód és az ülőmunka miatt kialakuló panaszok megelőzését és megszüntetését  segíti a Hotel Európa Fit hotelben a rekreáció és egészségmenedzsere által kidolgozott „Fit  hát” gerinctréning és gerinciskola program, melyet november hónapban ingyenesen próbálhatnak ki  szállodában a MULTI kóddal foglaló vendégek. 

A NaturMed Hotel Carbona egy Sensolite polarizált fényterápiával ajándékozza meg vendégeit. A  Sensolite egy magyar találmány, melynek már egyszeri használata is serkenti a sejtek anyagcseréjét,  erősíti az immunrendszert és javítja a sejtek oxigénfelvevő képességét és a vérkeringést, megnyugtat  és oldja a stresszt is. Választható továbbá egy In Body testösszetétel mérés, hiszen, ha időben  reagálunk a szervezetben végbemenő hatásokra, ezzel számos betegség elkerülhető. 

Amennyiben aktívan töltené a hévízi pihenését a belvárosában a Palace Hotelben részt vehet  ingyenes nordic walking túrán vagy választhat egy flabélos kezelést. Mindkettő mozgásforma gyorsítja  az emésztést, növeli az izmok erejét, javítja a vérkeringést, célzottan mozgat meg nagyobb  izomcsoportokat és növeli az állóképességet. 

Aromazen arcmasszázs Adrienne Feller öt elemre épülő -Fa, Tűz, Föld, Fém, Víz- 100%-os  masszázsolajával teremti meg a belső harmóniát, ezrét kiváló stresszoldó és relaxáló az aromazen  kezelés, mely a Hotel Spa Hévíz vendégeinek csomagjában szerepel. 

Folyékony Humino oldat rendkívül gazdag huminsavban, fulvósavban, Nátrium és Kálium ionokban.  A Humino pakolás enyhíti a gyulladásos ízületek fájdalmát, antibakteriális hatása révén gyulladásgátló  ezért használják égési sebek és bőrsérülések kezelésére is. A Bonvital Wellness & Gastro Hotelben a  humino kezelés mellett választható ajándék-kezelés az autogén tréning is, mely egy relaxációs eljárás,  amely elcsendesíti az elmét és lazítja a testet.

AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ SZÁLLODÁK: 

• Lotus Therme Hotel & Spa***** 

• Kolping Hotel Family Resort**** 

• Hotel Európa Fit**** 

• NaturMed Hotel Carbona**** 

• Palace Hotel Hévíz**** 

• Hotel Spa Hévíz**** 

• Bonvital Wellness és Gasztro Hotel**** 

MILYEN PROGRAMOK LESZNEK NOVEMBERBEN HÉVÍZEN? 

Márton nap alkalmából gasztro programok lesznek a város több éttermében is ahol, bor- és  libavacsorák továbbá ABRRA gasztro hétvégége Hévíz Város Borával készült finomságok várják  a vendégeket. 

• Aki sportosabb kikapcsolódást keres, érdemes a november 27-i HEVIZIBIVALY  Duatlon versenyre nevezni. A versenyzők 10 kilométert eveznek a Hévíz-patakon, majd  ugyanennyit futnak vissza a töltésen Hévízre. A létszám limitált: 250 fő! 

• Novemberre mindenki beizzítja a szaunákat. A városban több helyen, akár hotelekben, akár a  Festetics Fürdőházban szauna felöntéseken melegedhetnek a szauna szerelmesei. • A szállodák kényeztető kezelése mellett erősen feltöltő és energizáló hatással bír a Hévízi tó természeti környezete és egyedülálló speciális mikroklímája is. 

• November végén pedig érkezik az első Adventi hétvége, amikor újra ünnepi díszekbe öltözik a  város, a sétáló utcán pedig az adventi hétvégéken kézművesek, forró italok, sütemények és  zenés programok lesznek.